Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Vannak olyanok, akiknek 2.-ra...

Vannak olyanok, akiknek 2.-ra sem sikerült a vizsgája?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve ,mert 2. próbálkozásra sem sikerült a fizika vizsgám az egyetemen. Rengeteget készültem mindkettőre, de a mostanin is megbuktam.

Aki járt már hasonlóan hogy dolgozta fel?

jan. 15. 11:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen létezik. Olyan is létezik, akinek 6.-ra sem sikerült.

Első körben az okokat kellene megtalálnod, hogy miért nem sikerült. Az rendben van, hogy rengeteget készültél, de akkor ezek szerint nem volt a készülés eléggé minőségi. De az is lehet, hogy nem jutott mindenre idő, hogy elmélyüljön a tudás.

Egyébként meg ne görcsölj rá. Van az úgy, hogy valami nem megy könnyen, és lehet, hogy nem is fog sosem. Próbálkozni kell, hátha összejön legközelebb.

jan. 15. 13:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Még csak ez volt az 1. félévem és attól félek, hogyha már most sem megy, akkor lehet hamar ki fognak szórni, és el sem tudom végezni. Ettől függetlenül mindenképp megpróbálom még egyszer, valami más tanulási módszerrel, hátha sikerül.
jan. 15. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy tárgy miatt azért még ne add fel, majd jövőre újra felveszed.
jan. 20. 18:19
 4/4 anonim ***** válasza:

3 diplomám van, ebből a 2 magyar 4-es lett, a külföldi pedig végsősoron ötös a magyar rendszerben. Meg se tudom számolni, hogy hányszor buktam vizsgákon, rendszeresen nem mentem át elsőre, elvétve másodjára se. Egy tantárgyat pedig 3x kellett felvennem, hogy a végén nagy nehezen átmenjek (na mondjuk itt elsősorban arról volt szó, hogy leszartam ezt a konkrét tárgyat, mindenki utálta a szakon).

Ilyen ez az egyetem. Az első félév szerintem kimondottan nehéz tud lenni, de bele lehet szokni.

jan. 25. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!