Hogyan tuningoljam az 1500-as Ladámat, hogy 100 lóeros legyen?
Érdekes módon az építő-mester "saját" tapasztalatai, szinte betűről-betűre megegyeznek egy 2002-es Totalcar Níva-teszt cikkel.
Micsoda véletlen! :)
"Kedves" Veterán vas igazság és hitelességugyi szakérto úr. Nekem ez a Nivám még abban az idoben volt, amikor az Ofotértben láttuk eloszor a fényképeket és nem a kijelzon, de kulon a te kedvedért lefényképeztem a telefonommal, hogy legyen mibe kotekedned. Jó sz.rul sikerult, de segítek, a rendszám AJF-507. Ezt is lecsekkolhatod az okmány irodán(amit mejegyeznék, hogy a korábbi hozzászólásoddal ellentétben a személyes adatok,pl.név kiadása totálisan illegális, de ettol fuggetlenul persze megteheto) és itt is az én SAJÁT nevemet fogod látni a tulajdonosok kozott, mint a tobbi autónál.
Ez a dugattyú história azért elég érdekes. Értem, hogy 84mm. átmérőben kerestél, és találtál is. /persze, csak kovácsolt alu., semmi más/ Azt mondod, hogy az Alfának, éppen olyan hosszú a dugó-palástja mint az orosznak, és éppen abban a magasságban van a csapszegfurat ahol kell, annyira eltolva középponttól és abban az irányban ahogy a Ladáé, de még a csapátmérő is századmilliméterre passzolt? Ráadásul még a zsebek is tökéletesen illeszkedtek a tajgai rettenet hengerfejéhez?(gondolom "zseb"-nek a dugó tetején a bemarásokra érted, hogy elférjenek a szelepek).
Ez azért sok(k) a jóból nem gondolod?
Korábban sajnálkoztál, hogy a hajtókarokat nem centíroztad, csak mérlegelted. Most egyszerre kiderült, hogy újakat csináltattál. Mégpedig azért, mert nem egyezett a csapszegfurat. Tehát a dugó furatához intéztél csapszeget, aztán ahhoz gyártattál hajtókart??? És ahogy írod, még azon is kellett csiszolni. :)
Azt hiszem feladom, nem szeretem, a mesedélutánokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!