Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kymco Agility 50 4T-t hogyan...

Kymco Agility 50 4T-t hogyan tuningoljam?

Figyelt kérdés
Kymco Agility 50 4T robogóm teljesítményét szeretném kicsit növelni. Kinéztem egy 70 ccm-es henger szettet hozzá, aminek hengerfurata 47 mm. Azt nem találom sehol. hogy az eredeti hengerfej jó lesz-e, mert a gyári 50 ccm-hez a henger furata 39 mm.
2014. jún. 17. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:
35%

Ha hengerfejjel árulják akkor jó.

Én a helyedben nem tunningolnám!Ezek nagyon nem bírják!

Inkább vegyél nagyobb motort és tedd le 30-40 ezerért a kiegészítő A1 jogsit ha megvan a B ,és vegyél inkább rendszámosat,mert a tunning sokba kerül,azt a pénzt eladáskor soha nem szerzed vissza amennyit beleölsz,a tunning miatt hamarabb szétesik,megbízhatatlan lesz,sokszor fog ott hagyni az út szélén.

2014. jún. 17. 13:30
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
kinai motort tuningolni :D plane 50es 4t, mmiert ilyen libakergetot vettel ha szaguldozni akarsz ? inkabb egy yamaha aerox, vagy egy aprilia sr, az legalabb 2t, es 70et megy kb :D nem 40el, amennyivel ezzel (es hivatalosan mehetsz ennyivel)
2014. jún. 17. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mennek ezek 50-et 60-at is.

Én a helyedben inkább csak nagyobb görgőket tennék bele,így gyengébb lesz meg lassabban fog felgyorsulni de gyorsabb sebességre lesz képes és nagyon nem kell belenyúlni sem

2014. jún. 17. 16:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nagyon igaz hogy a tuning nem használ semmilyen motornak. Én abból indultam ki, hogy ennek a négyüteműnek massziv, túlméretezett fótengelye van. Sok tesztet véleményt olvastam az alapggépről aminek jó része pozitív. Ez bátorított ennek a márkának a vásárlására, meg az hogy a gyár 40%-ban Honda tulajdon. Az eddigi zerelgetés során ránézésre is normális minőségnek nézem.

Ami a tuningra sarkal és nem rendszámosra, hogy nem kell műszakiztatni, meg a biztosítás is olcsóbb. Száguldozni nem akarok, de egy 20 ccm-es növekedés csak emel kicsit a teljasítményén károsodás rizikó nélkül.

2014. jún. 18. 09:00
 5/5 anonim válasza:

Hengerfej nem kell rá új! A régit rakd vissza rá!

A variátor görgőket cseréld 7-8g-osra!

2014. okt. 27. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!