Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Trabantomat hogyan tuningoljam...

Trabantomat hogyan tuningoljam? 601 2t

Figyelt kérdés

2014. febr. 23. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
fűrészeld le a kipufogót
2014. febr. 23. 22:22
 2/5 szelepke ***** válasza:

Jó kis trabim (isten nyugosztalja...)xD

Kivezettem előre a légbeömlő gumicsövét,a motor egy az egybe a menetszelet kapta..))

Eszméletlen mit ment tőle.Ha jólemlékszem 74 re voltak fúrva a hengerek,akciónál pedig kilehetett kapcsolni a generátort..

/Keresd meg jutubon Kővári Barnát,ő sokat mesél a saját trabijáról./

2014. febr. 23. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sokféleképpen lehetne !

Lehetne tervezett kipufogót csinálni neki,nagyobb fúrt hengert,a hengert megoldani visszacsapószelepesre,több felömlőt bele,nagyobb karbit neki vagy át is lehet fúvókázni,a váltóján is lehetne variálni szerintem

Ha kalapácsos akkor a gyújtását át kell alakítani jeladósra mert azzal hamarabb kigyorsít.

Most így hirtelen ennyi jutott az eszembe :)

2014. febr. 23. 23:48
 4/5 VarMa ***** válasza:

hehe jo kis trabi...

ha jol emlekszem ismeros anno valami olyasmit magyarazott a verseny motorjarol,hogy MZ250-es hengerek mentek ra felfurva, hengerenkenti karburatorral,volt neki rajta rezonatoros kipufogo... A gyjutast nem tudom hogy oldotta mar meg, nem mostanaban volt mar ez a projektje...

Arra viszont emlekszem amikor megjarattuk akkor 10km-re megevett 5liter benzint...

Egyebkent van wartburg es trabant klub, ok fent vannak a neten, ok segitokeszek es pontos infot is tudnak neked adni

2014. febr. 24. 05:26
 5/5 anonim ***** válasza:
tankold tele
2014. febr. 24. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!