Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tuningoljam?

Attila 2 t kérdése:

Hogyan tuningoljam?

Figyelt kérdés
60 ccm es es arra tudna valaki rezot tervezni. Es mennyibe lenne es mennyit dobna a motoron es mit kell csinaljak vele ha ki akarom hegyezni.Meg a hengert megeri kijebb reszelni???

2014. júl. 26. 01:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Nehogy leírd, milyen motorról van szó, mert akkor még véletlenül értelmes válaszokat kapsz!

(a hengert pedig nem reszelni kell)

2014. júl. 26. 07:52
 2/3 anonim ***** válasza:

"60 ccm es es arra tudna valaki rezot tervezni."

Már szóltam Igor Akrapobivnak, hétfőre vár Ljubljanába addigra megtervezi neked a rezsőt, akarom mondani a rezsót, őőő a rezót na...

"Es mennyibe lenne es mennyit dobna a motoron es mit kell csinaljak vele ha ki akarom hegyezni"

Hát ha az ülést is kihegyezed akkor kényelmetlen lesz, de van aki azt szereti. Tüskés ülés nekem mondjuk nem kellene de nagyon "Mad Max"-es lesz, ami űberrulez. Zabhegyezővel álljál neki.

"Meg a hengert megeri kijebb reszelni???"

Mindenképp meg meg meg. Előbb durva reszelővel, aztán kanyarfúróval. Bármit is akars kireszelni, akár a leömlőt, felömlőt vagy beömlőt. Csak ki ne reszeld magad az univerzumból mert akkor neked reszeltek.

Értem én, hogy ambíciózus terveid vannak és valahol el kell kezdeni. Komolyan mondom ezért maximál "respect" néked ( minden irónia nélkül ). Szerintem még nem állsz rá készen.

Mit javaslok? Azt javaslom, hogy ne itt kérdezgess hanem egy szakfórumon, vagy keress fel egy olyan műhelyt aki ilyesmivel foglalkozik, hogy legyen támpontod ( Pl Tábori tuning ).

2014. júl. 26. 08:59
 3/3 anonim ***** válasza:
*Igor Akrapovic
2014. júl. 26. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!