Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tuningoljam le a kocsimat?

Hogyan tuningoljam le a kocsimat?

Figyelt kérdés
van egy 320-as BMW-m, hogyan lehetne kicsit lejjeb tuningolni? 150 lóerős. Egy rosszul megírt chip sokat segítene rajta? el lehetne érni vele -30 lóerőt? És mennyibe keülne egy teljeskörű profi letuningolás, amivel már úgy le lenne tuningolva hogy 5-ösben is hátrafele indulna el?
2014. aug. 31. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Elég ha fordítva dugod fel a csatlakozót az ECUra.

https://www.youtube.com/watch?v=sCNrK-n68CM

2014. aug. 31. 23:27
 2/8 anonim ***** válasza:

nem fog kevesebbet fogyasztani ha ez lenne a célod... mert a szegényebb keveréktől kopogna a motort, ezért késleltetni kéne a gyújtást, amitől viszont romlik a hatásfok, tehát nő a fogyasztás és csökken a teljesítmény, vagyis most van egy erős és sokat fogyasztó autód, úgy meg lenne egy gyenge és sokat fogyasztó... :D

ha azt akarod hogy kevesebbet egyen, tegyél egy téglát a pedál ALÁ, hogy ne tudd lenyomni, más megoldás nincs... :D vehetsz alacsony gördülési ellenállású gumit, de azzal még annyit sem spórolsz, mint amennyivel drágább, az ilyen olyan mágneses meg hidrogénes marhaságokat kipróbálni se érdemes :D

2014. aug. 31. 23:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is 5.-ben hátrafele mentem fel a kékesre annyira letuningoltam a kocsit :D
2014. szept. 1. 01:10
 4/8 anonim ***** válasza:

menjel aludni, holnap (ma) iskola !

remelem ez nem komoly.

2014. szept. 1. 04:58
 5/8 A kérdező kommentje:
2-es! félre értesz,a fogyasztás nem érdekes, lényeg hogy minél jobban le legyen tuningolva, de szakszerűen akarom, semmi sufni megoldás...
2014. szept. 1. 08:53
 6/8 A kérdező kommentje:
meg még arra gondoltam olyan lehetne-e hogy minél jobban nyomom a gázt annál lassabban gyorsuljon?
2014. szept. 1. 08:56
 7/8 anonim ***** válasza:
tegyél egy szűkítőt a szívócsőbe, wtcc és egyéb szériás verseny autók teljesítményét is így fojtják le
2014. szept. 1. 10:01
 8/8 A kérdező kommentje:
és olyat mennyibe kerülne megcsinálni, hogy kocsi oldalán lennének kerekek, és az oldalára fordítva gurulna az autó? Belül 3 ülés lenne ennek megfelelően egymás mögött, rendes függőleges üléspozícióval. Kicsit kijjeb meg lennének kitámasztókerekek hogy ne boruljon fel olyan könnyen. Van olyan cég MO-n aki csinálna ilyen átalakítást? Mennnyiért?
2014. szept. 1. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!