Ez általános, hogy az autószerelő úgy viselkedik mintha ő tenne szívességet amiért odavihetem a kocsimat?
Megcsinálta a kocsit mondta, hogy "próbálgassam". Jobb lett de nem tökéletes. Hívom, már hallom, hogy ideges. Mondom megnéztem egy ugyanilyen kocsin és így működik rendesen. Erre a válasz, hogy neki ezt nem kell magyarázni, mert tudja.
Jó akkor viszem vissza a kocsit, és már rakná rám a telefont, holott kérdezni akarok még.
Ehhez képest mindig tele vannak emberrel. Hogyan???
Párom autószerelő, ő meg szokta rendesen csinálni, ha hibát ejt visszaviszik az autót és megcsinálja rendesen.
Ahol lakunk itt a szerelő állandóan átvágja az embereket, meg elvileg olcsón dolgozik azért járnak sokan hozzá, csak azt nem tudják, hogy olyan alkatrészekért fizetnek, aminek semmi baja nem volt vagy ki sem cserélte.
Keress egy normálisat! Nehéz, de nem lehetetlen.
Nem kell meló után kajtatniuk, mert az megtalálja őket, annyi autó van, minden sarkon van szerelő is, de így is jut meló nekik bőven. Ebből adódik ez a mentalitás.
Nem sokat járok szerelőhöz, mert a karbantartásokat kisebb alkatrészcseréket megcsinálom magamnak. De én is találkoztam már hasonló szerelővel. Ja, meg az hogy elvállalja kocsit, meg mond egy időpontot hogy mikor érdeklődjél(nem ám hogy mikor lesz kész...) Mert vannak "kisebb" melók amik ha közben esnek be, akkor azokat megcsinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!