Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tuningoljam aprilia sr...

Humicsku Ádám kérdése:

Hogyan tuningoljam aprilia sr 50-emet hogy 4liternėl töbett ne egyen de viszont 100-at vigye? És motorikusan is megbizhatò legyen.

Figyelt kérdés
2015. jan. 14. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hú vazze! Csak hasonlatot tudok! Hogyan öljek meg meg egy embert, hogy élve maradjon, és ne is büntessenek meg érte!
2015. jan. 14. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Még valami. Vagy de, vagy viszont!
2015. jan. 14. 20:38
 3/9 anonim ***** válasza:
És te tudnál nekem segíteni?olyan autót szeretnék venni ami nem kerül többe 60ezernél,de luxus autó legyen,nagy böhöm,de olcsó legyen fenntartani,ne egyen sokat de menjen mint a rakéta,soha ne romoljon el,de ha mégis fillérekből lehessen megjavítani ,és 5 litert egyen ha kinyomom a szemét.......stb stb
2015. jan. 14. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Istenem az a retkes benzin. Hidd el a benzin lesz a legkisebb problémád...
2015. jan. 14. 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha 100-nál téged meglát egy rendőr, úgy kattan majd rád a bilincs, hogy öröm lesz nézni.

Egyébként a Tuning szó és a kevés fogyasztás, illetve a tartós szó együtt nem szerepelhet egy mondatban. Vedd ki a tuningot, úgy talán.

Amúgy is minek száguldozol? Jó bennem is volt ez a korszak, hogy hegyezzük ki a kis hegyezőket, megnézzük mitbír... viszont én taknyoltam egy akkorát 90-nél városban, azt hittem ott maradok. Utána az a sok utánajárkálás, hivatalos ügyek, büntetések... Felejtsd el.

Nem arra lett tervezve sem a futóműve, nem pedig a fékei hogy bírja azt a 100km/h-s tempót.

Vegyél 125-öst és hajtsd azt. Az megy 150-et is.

2015. jan. 15. 00:43
 6/9 anonim ***** válasza:

" a Tuning szó és a kevés fogyasztás, illetve a tartós szó együtt nem szerepelhet egy mondatban"

Ez így nem igaz. Viszont, amit a kérdező akar sem kivitelezhető. Egy 50es robogó nem 100-ra van tervezve.

Vastaps, hogy lehet 14 éves gyerekeknek jogosítvány-.-

2015. jan. 15. 07:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Sehogy! Ha "tuningolod" akkor többet eszik, ezt nem tudod kivédeni.

Én is "tuningoltattam" a motoromat. Előtte elvolt 5-6 literből és volt benne 15 paci, utánna már belefetyelte a 10-11 litert de már 42 lóerővel.

2015. jan. 22. 19:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Megcsinaltatam 3l eszik 105 a vegsebesege 50nes hengerrel !
2015. jún. 27. 23:48
 9/9 anonim ***** válasza:
és ezt hogy csináltad? :D alá raktál egy 17 colos kereket? annak meséld aki nem ért hozzá :)
2015. jún. 28. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!