Hogyan tuningoljam aprilia sr 50-emet hogy 4liternėl töbett ne egyen de viszont 100-at vigye? És motorikusan is megbizhatò legyen.
Ha 100-nál téged meglát egy rendőr, úgy kattan majd rád a bilincs, hogy öröm lesz nézni.
Egyébként a Tuning szó és a kevés fogyasztás, illetve a tartós szó együtt nem szerepelhet egy mondatban. Vedd ki a tuningot, úgy talán.
Amúgy is minek száguldozol? Jó bennem is volt ez a korszak, hogy hegyezzük ki a kis hegyezőket, megnézzük mitbír... viszont én taknyoltam egy akkorát 90-nél városban, azt hittem ott maradok. Utána az a sok utánajárkálás, hivatalos ügyek, büntetések... Felejtsd el.
Nem arra lett tervezve sem a futóműve, nem pedig a fékei hogy bírja azt a 100km/h-s tempót.
Vegyél 125-öst és hajtsd azt. Az megy 150-et is.
" a Tuning szó és a kevés fogyasztás, illetve a tartós szó együtt nem szerepelhet egy mondatban"
Ez így nem igaz. Viszont, amit a kérdező akar sem kivitelezhető. Egy 50es robogó nem 100-ra van tervezve.
Vastaps, hogy lehet 14 éves gyerekeknek jogosítvány-.-
Sehogy! Ha "tuningolod" akkor többet eszik, ezt nem tudod kivédeni.
Én is "tuningoltattam" a motoromat. Előtte elvolt 5-6 literből és volt benne 15 paci, utánna már belefetyelte a 10-11 litert de már 42 lóerővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!