Hogyan tuningoljam az 1500-as Ladámat, hogy 100 lóeros legyen?
Amíg a kedves kérdező, csak a saját (láz)álmait írogatja és az esetleges jó szándékú válaszolókat hülyíti, nincs semmi gond.
/időtöltésnek elmegy/
Viszont amikor idegen autókat sajátjaként mutat be, akkor már rezeg a léc. Főleg, ha hazai rendszámúak. Létezik több -viszonylag egyszerűen elérhető- adatbázis, ahol a pl. a rendszám alapján kideríthető a tulajdonos neve, lakhelye. Húzósnak tűnik, ha a kérdezőnek jogi úton kell bebizonyítania, hogyan lehet számtalan autója, idegen neveken, az ország különböző pontjain. :)
A kedves kérdező, az elején csak óvatosan utalgat az építői tudására és sikereire, de aztán vérszemet kap.
#32-nél már konkrét tipusokról ír amit fényképpekkel is illusztrál.
#34-ben visszaigazol a kételkedőknek, és az "én autóim" kifejezést használja.
#39-ben aztán fölteszi az I-re a pontot, a Rallye VB-t is megjárt Martini fényezéses Lanciával.
Nem is mertem volna gondolni, hogy ilyen nagy formátumú szakember leereszkedjen közénk.
/az főleg kiemeli a nagyságát, és szerénységét, hogy ilyen referencia munkákkal a háta mögött, tőlünk -egyszerű olajoskezű alakoktól- egy Lada tuninggal kapcsolatban kérjen tanácsot/
:D :D :D
Utolsó,nem az a baj,hogy a kérdező feltette egy kérdést,hiszen ez az oldal ezért van!Csak aki állítja,hogy ő már épített ilyen( [link] autót,akkor utána elég fake szagú a dolog,hogy egy ladával kapcsolatban kérdezget!
Kb mintha azt állítanám,hogy én már tuningoltam/építettem egy Audi s1 quattro-t,de segítsetek már,hogy kell beállítani a Zastavámon a gyújtást....
Mindegyik autó a saját nevemen van vagy volt, úgyhogy nyugodtan be lehet sétálni az okmányirodás ismerosodhoz egy doboz bonbonnal és amelyik név ott van mindegyik tulajdonosai kozott, na az vagyok én. De mégegyszer mondanám én most nem errol beszélgetnék szívesen, hanem egy olyan megoldásról ami nem szokványos Ladáséknál.
Pl. #15 volt eddig az akinek a leginkább sikerult értelmeznie a kérdésemet, kérésemet. Ezúton is koszi. Ha van még hasonlóan jó, KIPRÓBÁLT, konstruktív otlet, akkor azt szívesen fogaom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!