Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tuningoljam az 1500-as...

Hogyan tuningoljam az 1500-as Ladámat, hogy 100 lóeros legyen?

Figyelt kérdés
Nem akarok versenymotort építeni belole, inkább csak egy fitt utcait, ami nem is eszik olyan sokat.

2015. máj. 3. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 veterán vas ***** válasza:

Amíg a kedves kérdező, csak a saját (láz)álmait írogatja és az esetleges jó szándékú válaszolókat hülyíti, nincs semmi gond.

/időtöltésnek elmegy/

Viszont amikor idegen autókat sajátjaként mutat be, akkor már rezeg a léc. Főleg, ha hazai rendszámúak. Létezik több -viszonylag egyszerűen elérhető- adatbázis, ahol a pl. a rendszám alapján kideríthető a tulajdonos neve, lakhelye. Húzósnak tűnik, ha a kérdezőnek jogi úton kell bebizonyítania, hogyan lehet számtalan autója, idegen neveken, az ország különböző pontjain. :)

2015. máj. 7. 11:16
 42/81 anonim ***** válasza:
Biztos én nem figyeltem eléggé, de hol írja, hogy a sajátja?
2015. máj. 7. 11:47
 43/81 veterán vas ***** válasza:

A kedves kérdező, az elején csak óvatosan utalgat az építői tudására és sikereire, de aztán vérszemet kap.

#32-nél már konkrét tipusokról ír amit fényképpekkel is illusztrál.

#34-ben visszaigazol a kételkedőknek, és az "én autóim" kifejezést használja.

#39-ben aztán fölteszi az I-re a pontot, a Rallye VB-t is megjárt Martini fényezéses Lanciával.

Nem is mertem volna gondolni, hogy ilyen nagy formátumú szakember leereszkedjen közénk.

/az főleg kiemeli a nagyságát, és szerénységét, hogy ilyen referencia munkákkal a háta mögött, tőlünk -egyszerű olajoskezű alakoktól- egy Lada tuninggal kapcsolatban kérjen tanácsot/

:D :D :D

2015. máj. 7. 13:14
 44/81 anonim ***** válasza:
Felteszem a "én autóim" arra volt utalás, hogy az ő munkái, az általa épített autók. Én ebből még nem vonnék le messzemenő következtetést, ahogy abból sem, hogy kérdezett a témában. A nagy autógyárak is tájékozódnak, lesnek, ötleteket lopnak és úgy (is) fejlesztenek. Ergo ők sem tudnak mindent. Márpedig ha ők is segítségre szorulnak, akkor ez egy hobbistának végképp elnézhető.
2015. máj. 7. 15:26
 45/81 anonim ***** válasza:

Utolsó,nem az a baj,hogy a kérdező feltette egy kérdést,hiszen ez az oldal ezért van!Csak aki állítja,hogy ő már épített ilyen( [link] autót,akkor utána elég fake szagú a dolog,hogy egy ladával kapcsolatban kérdezget!

Kb mintha azt állítanám,hogy én már tuningoltam/építettem egy Audi s1 quattro-t,de segítsetek már,hogy kell beállítani a Zastavámon a gyújtást....

2015. máj. 7. 19:48
 46/81 A kérdező kommentje:

Mindegyik autó a saját nevemen van vagy volt, úgyhogy nyugodtan be lehet sétálni az okmányirodás ismerosodhoz egy doboz bonbonnal és amelyik név ott van mindegyik tulajdonosai kozott, na az vagyok én. De mégegyszer mondanám én most nem errol beszélgetnék szívesen, hanem egy olyan megoldásról ami nem szokványos Ladáséknál.

Pl. #15 volt eddig az akinek a leginkább sikerult értelmeznie a kérdésemet, kérésemet. Ezúton is koszi. Ha van még hasonlóan jó, KIPRÓBÁLT, konstruktív otlet, akkor azt szívesen fogaom.

2015. máj. 7. 22:21
 47/81 veterán vas ***** válasza:
...és nem nyugszik, csak kérdez, újra kérdez..... :)
2015. máj. 7. 22:51
 48/81 A kérdező kommentje:
Igen, de arra biztosan rájottél már, hogy nem a te válaszaid miatt. :)
2015. máj. 7. 22:53
 49/81 anonim ***** válasza:
Erre a kommentemre is válaszolj már valamit légyszíves kedves kérdező,mert még a végén nem a tied lenne az utolsó szó!!!!!!
2015. máj. 7. 23:27
 50/81 anonim ***** válasza:
Áruljátok el, mi értelme van ennek? Én nem látom, mitől fake szagú az, ha egy olyan témában vár konstruktív ötleteket, amiben újítani szeretne? Azért ez nem egy karbantartási kérdés, hanem technológiai. Számomra emiatt a kérdése és az állítása nem üti egymást. És csupán szeretné visszaterelni a kérdést az eredeti témához szerintem.
2015. máj. 8. 00:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!