Terhes a barátnőm, de nem szeretnénk elvetetni. (? )
Az a helyzet, hogy mindig védekezünk, de egyszer nem volt nálam gumi, és egymásnak estünk. És hát persze teherbe esett a barátnőm, 2 hetes a baba. Nem szeretnénk elvetetni, mert a mi 0 miatt ne Őt "öljék meg".
De ha megszületik örökbe szeretnénk adni, mert még fiatalok vagyunk.
A kérdésem az, hogy ha megszületik lehet úgy örökbe lehet adni. Nem fognak minket hibáztatni, hogy miért nem vigyáztunk szexnél?
17F
Nem olvastam végig a válaszokat. A kérdésre reagáltam.
Utolsó: valóban nem az én problémám, valóban. :)
82
28N vagyok. Képzeld igen, babát várok! Terveztük, felkészültünk rá. Mind anyagilag, mind lelkileg, nem úgy mint a kérdező, akiknél 17 évesen kötött a gipsz, aztán most megy a para mert se pénz se végzettség, se munka (ja bocs apuci éttermében) és még gyerekek is mellé. Tudod nekem sosem volt ilyen problémám, mert MINDIG védekeztem, és a véleményem akkor is az, hogy, ha valaki elég felnőttnek érzi magát a szexhez, az érezze magát ahhoz is felnőttnek, hogy felelősségteljes döntést hozzon, ők nem így tettek (az én véleményem szerint).
De ahogy mondták is, szerencsére nem az én életem, nem az én gondom. Na pá!!!
85. Válaszoló!!!
Nagyon undorító stílusod van! Nagyon sajnálom a babát, hogy ilyen anyja van/lesz...
Lehet, hogy fiatalok vagyunk, de mindent megteszünk, hogy jól érezze magát a baba. És szerintem nincs nekem ilyen kioktató stílusom, mint neked, pedig Te nő vagy....
Kérdező!
Egyetértek 28N-el, ő racionálisan gondolkodik még ha nyers is egy kicsit, de megérdemled. 44N is jól megfogalmazta.
Felelőtlen vagy és fingod nincs az életről. Rózsaszín álomvilágban élsz, de majd meglátod! Azt a gyereket is majd a nagyszülők tartják el és nevelik fel!
Nincs teljesen igazatok, mert lehet, hogy azt hiszitek, hogy én nem tudom, hogy milyen gyereket vállalni, de pedig tudom, nagyon nagy felelősség. De mivel hibáztam, ezért megoldom, tudom h nem lesz egyszerű de ez van.
Am én nem olyan vagyok mint a legtöbb ilyenkorú fiú, h minden hétvégén hulla részegre issza magát, drogozik, cigizik, stb...megpróbálok normálisan élni,és nem zülleni.
Meg szerintem biztos, h nem véletlen, h így alakult...
Milyen alapon undorítózol te le engem? Takonypóc létedre kef.lsz védekezés nélkül, aztán apuci tartja el a te gyerekedet is!
Igenis én terveztem a gyerekemet és várom, nem csak "megestem" és nem a "semmibe" szülöm. De ahhoz is fel kell nőni tudod, hogy az ember a fejével gondolkodjon ilyen helyzetben.
Gondolkodjál el mielőtt ilyet nyilatkozol.
Amúgy annyira különb nem lehetsz, ha tök lazán belementél a szexbe védekezés nélkül, gondolom tudtad mi lehet a következménye meg a csajod is!
Utolsó, a STÍLUSODAT undoritózta le... Szövegértelmezés! Ami valóban kissé nyers. Ha nem tartották volna meg, azért lennének itt szidalmazva, ha örökbe adták volna akkor meg azért. Eldöntötték, hogy megtartják a picit, szeretni fogják és megpróbálnak minden tőlük telhetőt megtenni. Most ezért vannak kiosztva... Olyan rosszindulatúak az emberek tényleg. Nem értem mi ez a lekezelő stílus nálad is 28/N!? Örülj neki, hogy nálatok ilyen jó minden. De nem kell a másikba beletaposni! Hogy nem lesz egyszerű, az fix, de miért is ne állhatnának helyt?! Talán (mivel már döntöttek egy ideje) egy kis biztatással többre mennének, mint a bántó szavaiddal! Dehát manapság nem sok empátia szorult az emberekbe,csak levezetetlen düh, féltékenység, kioktás és rosszindulat...
Kérdező, kössétek fel a gatyát és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!