Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes a barátnőm, de nem...

Terhes a barátnőm, de nem szeretnénk elvetetni. (? )

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy mindig védekezünk, de egyszer nem volt nálam gumi, és egymásnak estünk. És hát persze teherbe esett a barátnőm, 2 hetes a baba. Nem szeretnénk elvetetni, mert a mi 0 miatt ne Őt "öljék meg".

De ha megszületik örökbe szeretnénk adni, mert még fiatalok vagyunk.

A kérdésem az, hogy ha megszületik lehet úgy örökbe lehet adni. Nem fognak minket hibáztatni, hogy miért nem vigyáztunk szexnél?

17F

2016. okt. 16. 16:20
 51/102 anonim válasza:
Szerintem jò döntés, hogy megtartjátok.Én 25vagyok évek òta szeretnék gyereket, mert csodálatos dolog és ugyan soha nem voltak meg az ehhez társított feltételeim és ezért is nem pròbálkoztunk sosem direktben(gondolok itt külön a szülőktől, saját autò, ugyan a páromnak van én is szeretnék, hogyha a picivel menni kell biztosan bármikor indulni tudjak, hozzáteszem a jogsim sincs még meg,tehát tényleg nem tervezem be még) DE ha úgy alakulna megtartanám kb 20 éves koromtòl ezt biztosan így gondolom, mert megoldanánk, anyagilag sem állunk rosszul, de ha mégis tudom, h a párom, ha én már nem tudok dolgozni mindent megtenne. Rengeteg szegény lanyt láttam már becsúszott gyerekkel és feltudja nevelni, igaz nem midegy milyen körülmények között, de megoldhatò. És fiatal szülőnek csodálatos lenni. Engem anyukám 24 évesen szült, az öcsémet 34 és öcsémnek támadt 11évesen egy olyan gondolata, hogy milyen jò nekem, mert hamarabb ismerhettem meg anyát, és többet lehettem vele 🙂 Kívánok minden jòt, felelősségteljes, boldog életet:) van még pár hònapotok felkészülni, töltsétek hasznosan
2016. okt. 19. 03:01
 52/102 anonim ***** válasza:
59%

Igen anatomiailag lehetetlen hogy latszodjon mivel a meh nem tart meg sehol de a puffadas miatt nekem is hamar kezdett noni a hasam. Es azt is mar terhes pocaknak szoktak hivni.

Sok sikert nektek!

Szuleid mar tudjak nem? Mit szoltak?

Azert idonkent tudosithatnal mi ujsag veletek😊

Elvileg mikorra erkezik a baba?

2016. okt. 19. 07:24
 53/102 A kérdező kommentje:

Hát nem volt egyszerű elmondani, gondolhatjatok h 17 évesen azt mondom gyerekem lesz... először nem akarták elhinni...

Kérdezték h mit szeretnék vele csinálni, elmondtam h gondolkozunk az örök beadásáról, de úgy döntöttünk h megtartjuk... Igazából annyira nem haragudtak mint amire számítottam, de azért nem őrültek.

Mondtam azt is h nagyon felelőtlen voltam...

2016. okt. 19. 07:47
 54/102 A kérdező kommentje:

A doki szerint 2017. 05. 10. én fog megszületni:D

Am a nemét hány hónaposan tudják megmondani?

2016. okt. 19. 16:51
 55/102 anonim ***** válasza:
Nekem 12 hetesen megmondták, de biztosra ált. 18 hetesen szokták! Hány hetes?
2016. okt. 19. 18:55
 56/102 A kérdező kommentje:
10 hetes.
2016. okt. 19. 18:57
 57/102 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Remélem végül jól fogtok dönteni a gyermeketek sorsáról. Sokan vannak, akik még a szüleikre se támaszkodhatnak, de legalább kapnátok egy kis segítséget a nagyszülőktől! Éljetek vele!

Az egyik barátnőm kb. 6 éve adta örökbe a babáját. 17 éves volt. Végül hirtelen abba hagyta a gimit (amikor már a terhesség vége felé járt) egyedül én tudtam a terhességéről az anyukáján és az igazgatón+egy tanáron kívül. Mély depresszióba esett , amikor elvitték tőle a gyereket, de az új szülei fantasztikusak! Azóta folyamatosan tartják a kapcsolatot és képeket küldenek a lánynak + úgy tudom évente találkoznak egymással.

Üdv: egy 31 hkm:)

2016. okt. 21. 14:05
 58/102 anonim ***** válasza:
Hu..sok boldogságot a picurhoz.. 😊
2016. okt. 26. 21:02
 59/102 anonim ***** válasza:
25%
Hogy lett hirtelen 2 hetesből 10 hetes??? 10 nap alatt????
2016. okt. 26. 22:04
 60/102 anonim ***** válasza:
90%
Ez kicsit fura. 2 nap alatt 8 hetet nott? Akkor is hogy is volt ez a vedekezes dolog????? Egyszer elfelejtettek gumit huzni? Mindig 1x sexeltetek es minden 1x o alkalommal elfelejtettetek.....ez nagyon furcsa nekem.....itt a vedekezes aranya egyenlo a nullaval!!!!!
2016. okt. 27. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!