Terhes a barátnőm, de nem szeretnénk elvetetni. (? )
Az a helyzet, hogy mindig védekezünk, de egyszer nem volt nálam gumi, és egymásnak estünk. És hát persze teherbe esett a barátnőm, 2 hetes a baba. Nem szeretnénk elvetetni, mert a mi 0 miatt ne Őt "öljék meg".
De ha megszületik örökbe szeretnénk adni, mert még fiatalok vagyunk.
A kérdésem az, hogy ha megszületik lehet úgy örökbe lehet adni. Nem fognak minket hibáztatni, hogy miért nem vigyáztunk szexnél?
17F
Igen anatomiailag lehetetlen hogy latszodjon mivel a meh nem tart meg sehol de a puffadas miatt nekem is hamar kezdett noni a hasam. Es azt is mar terhes pocaknak szoktak hivni.
Sok sikert nektek!
Szuleid mar tudjak nem? Mit szoltak?
Azert idonkent tudosithatnal mi ujsag veletek😊
Elvileg mikorra erkezik a baba?
Hát nem volt egyszerű elmondani, gondolhatjatok h 17 évesen azt mondom gyerekem lesz... először nem akarták elhinni...
Kérdezték h mit szeretnék vele csinálni, elmondtam h gondolkozunk az örök beadásáról, de úgy döntöttünk h megtartjuk... Igazából annyira nem haragudtak mint amire számítottam, de azért nem őrültek.
Mondtam azt is h nagyon felelőtlen voltam...
A doki szerint 2017. 05. 10. én fog megszületni:D
Am a nemét hány hónaposan tudják megmondani?
Sziasztok!
Remélem végül jól fogtok dönteni a gyermeketek sorsáról. Sokan vannak, akik még a szüleikre se támaszkodhatnak, de legalább kapnátok egy kis segítséget a nagyszülőktől! Éljetek vele!
Az egyik barátnőm kb. 6 éve adta örökbe a babáját. 17 éves volt. Végül hirtelen abba hagyta a gimit (amikor már a terhesség vége felé járt) egyedül én tudtam a terhességéről az anyukáján és az igazgatón+egy tanáron kívül. Mély depresszióba esett , amikor elvitték tőle a gyereket, de az új szülei fantasztikusak! Azóta folyamatosan tartják a kapcsolatot és képeket küldenek a lánynak + úgy tudom évente találkoznak egymással.
Üdv: egy 31 hkm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!