Terhes a barátnőm, de nem szeretnénk elvetetni. (? )
Az a helyzet, hogy mindig védekezünk, de egyszer nem volt nálam gumi, és egymásnak estünk. És hát persze teherbe esett a barátnőm, 2 hetes a baba. Nem szeretnénk elvetetni, mert a mi 0 miatt ne Őt "öljék meg".
De ha megszületik örökbe szeretnénk adni, mert még fiatalok vagyunk.
A kérdésem az, hogy ha megszületik lehet úgy örökbe lehet adni. Nem fognak minket hibáztatni, hogy miért nem vigyáztunk szexnél?
17F
Figyu, írt egy normális választ mire ketten támadtak rám nem túl kedves stílusban, erre fel van ilyen hangnem azóta nála. 44 éves válaszolót is lepontoztátok a francba.
Ezeket a válaszokat még megköszönné egyébként, sajnos álomvilágban él a srác és ezt nem fogadja el. A probléma csak az, hogy vannak naponta 3-an ilyenek, mint ő. Közlik, hogy 16/17 évesek , terhesek, valaki segítsen, de ha valakik nekik nem tetszőt írnak, hát akkor aztán lehordják a sárga földig, csak tudnám, hogy az ilyen mi a francnak jön ide panaszkodni, menjen el egy olyan fórumba, ahol tini szülők vannak, de tényleg!
Pl.: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Engem nem az zavar, ha leírod a véleményed, mert ezért írtam ki a kérdést!
Hanem az zavar, ha valaki kioktató stílusban ír!
91-nek sajnos igaza van...
Egyébként minden választ nem olvastam el, de pl a 23-ra reagálnèk. 21 èvesen szültem az elsőt, 27 évesen a másodikat (mindkettő velem èl termèszetesen.)
A szexuális életem köszöni, rendben van. (Max az idő kevesebb rá, de ez egy pici baba mellett természetes. Az első baba után kicsit tovább tartott regenerálódni, de a második után 5 héttel már nyomtuk rendesen...)
Kèrdező, írtad, hogy a barátnőd szülei segìtenènek, ha szükséges. Èn biztosan megtartanám. Hidd el, ha örökbe adjátok, nem lenne nap, hogy nem jutna eszetekbe...
Egyèbkènt azóta mik a fejlemènyek?
Én vagyok a kérdező, csak nem tudok belépni abba a fiókba ahonnan a kérdést kiírtam!!!
Megtartjuk ez már biztos!:)
21 hetes terhes a Barátnőm, minden rendben van a Babával, fiú lesz:)
Köszi az érdeklődést!:)
Én vagyok a kérdező!
3 napja született meg a baba, minden rendben van vele, nagyon aranyos, jó döntés volt hogy megtartjuk:)
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!