Terhes a barátnőm, de nem szeretnénk elvetetni. (? )
Az a helyzet, hogy mindig védekezünk, de egyszer nem volt nálam gumi, és egymásnak estünk. És hát persze teherbe esett a barátnőm, 2 hetes a baba. Nem szeretnénk elvetetni, mert a mi 0 miatt ne Őt "öljék meg".
De ha megszületik örökbe szeretnénk adni, mert még fiatalok vagyunk.
A kérdésem az, hogy ha megszületik lehet úgy örökbe lehet adni. Nem fognak minket hibáztatni, hogy miért nem vigyáztunk szexnél?
17F
Ahhoz a lány szüleinek is lesz egy-két szava, nem dönthettek ti róla.
2 hetes terhesség ("baba") pedig nincs.
Egy olyan alapítvány, amelyik ezzel foglalkozik, nem fog titeket ezzel szekálni.
Mindenki más viszont igen.
A barátnőd hány éves? Könnyű azt mondani, hogy örökbe adjátok, de megtenni annál nehezebb. Kilenc hónap alatt ezerszer meggondolja magát.
Ráadásul ha ő is fiatalkorú, nem kizárt, hogy ebbe azért a szüleinek is lesz beleszólása.
bocs elírtam 2 hónapos!!!
A barátnőm szülei tudják hogy terhes...
2 hónapos inkább mint 2 hetes, úgy mindjárt más a helyzet.
Ha a barátnőd is 18 alatt van, bizony a szülőknek is lesz beleszólása. Ahogy az előttem szólók is írják 9 hónap alatt lesz időtök meggondolni magatokat, és ha szerencsétek van a szülők is támogatni fognak!Szerintem ha örökbeadnátok ha azonnal nem is, de idővel mindketten megbánnátok.
Nehéz döntés az biztos...
Csak az a gond, hogy még mindketten tanulunk, és nem lenne rá se időnk, se pénzünk...
Ha egy olyan párhoz kerül akik szeretnének gyereket, de valami miatt nem jön össze, akkor ott biztos jobb helye lenne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!