Második baba de nem tervezett, most teljesen depressziosnak érzem magam, és ez miatt rossz embernek, nem tudok megküzdeni a gondolattal de elvetetni se tudnám?
Elhiszem, hogy félsz, de nem egyformák a terhességek. Ráadásul ha majd meglesz a pici és meglátod, hogy milyen egyéniség, akkor majd megnyugszol.
Engem sem értett meg sok ember, mikor azt mondtam, hogy nem örülök a terhességnek, attól függetlenül, hogy tervezett gyerek, mert én kicsit sem szeretek terhes lenni, kiszolgáltatottnak érzem magam és nekem tényleg teher. De Istennek hála nagyon hamar elrepül a 9 hónap és utána már csak a megszületett kicsi emberre kell figyelnem, aki napról napra okosabb és ügyesebb.
Van segítséged? Munka? Rokonok? Társas élet?
Szerintem ulj le a ferjeddel higgadtan beszelgetni. Komolyan. Ne ugy h oka legyen azt mondani, hogy ez hiszti.
Kerd meg ertse meg milyen a te helyzeted. Beszelgess vele arrol h tobbet legyen Otton
Mert ugy konnyu orulni a gyereknek ha o emberek kozott van. Utazik kulfoldre stb.csak babusgatnia kell a gyereket es jatszani vele.. kepzelje magat a helyedbe.. vagy legyen benne csak egy napig.
Az nagyon szerencsétlen dolog, hogy még mindig emlékszel rá. Próbáld a gyereked nézni, hogy megérte a szenvedés, ez az egyetlen útja annak, hogy saját gyermeked lehessen. Nekem is iszonyatos terhességem volt és csak azért tudom így 3 hónap után, hogy milyen volt, mert leírtam több helyre, hogy ne vállaljak be többet, de az agyam törölte az infókat. Szerencsére hiszek magamnak, még ha nem is emlékszem pontosan.:)
Ha meg akarod tartani, próbáld meg megbeszélni egy pszichológussal, hogy fel tudd dolgozni, hogy ez a terhességed is durva lesz és te ezt az egészet amúgy sem akartad. Nyilván könnyű mondani, hogy aki szexel, annak lehet gyereke, de az ember azért védekezik, hogy ne legyen baj és durva, hogy ilyesmi történhet rendes használat mellett is.
Sajnálom, hogy a férjed nem áll melletted, az enyém megérti, mert végig velem volt terhesség alatt és látta, hogy ez nem embernek való volt, ami velem történt. És ezért csak akkor lenne másik gyerek, ha én valamiért akarnám, ő nem erőlteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!