Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második baba de nem tervezett,...

Második baba de nem tervezett, most teljesen depressziosnak érzem magam, és ez miatt rossz embernek, nem tudok megküzdeni a gondolattal de elvetetni se tudnám?

Figyelt kérdés
Mi lesz igy velem van egy 2 éves kislányom ö a mindenem,de úgy érzem nem állok rá készen hogy jöjjön a tesó (fog.gatló mellett)! Volt más is hasonló helyzetben? Ráadásul a lányommal egy rémálom volt a terhességem aztán komplikáciok miatt 35.héten született meg császárral,megviselt testileg,lelkileg! Teljesen tanácstalan vagyok! Férjem nagyon boldog! Beszélni nem tudok vele az érzéseimről mert nem vesz komolyan azt hiszi hisztizem!

2016. jún. 11. 14:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok:-) ma igazából jobban vagyok úgy látszik jol jött ez a sok pozitiv hozzászolas és a férjem is este probált megnyugtatni,aranyos volt! Mostanába kicsit elhanyagoltam a háztatrtást meg magamat is és ugy döntöttem nem fogom magamat sajnálni és siránkozni,probálom ugy élni a napjaimat mint amikor még nem voltam babás aztán majd szép lassan megbarátkozok a gondolattal,meg hát ugye itt van nekem a kincsem aki lefoglal szerencsére a nap nagy részében,várom a vizsgálatokat 22.én megyek dokihoz! Tehát probálok pozitivan gondolni a továbbiakra bizom benne hogy minden rendben lesz!
2016. jún. 12. 12:55
 12/15 anonim ***** válasza:
#1, #4, #10 vagyok latod a hormonok is eleg sokat bezavarnak, de orulok hogy tisztul a kép es hidd el elhiszem hogy nem konnyu .. Mert elkepzeltel egy jövőképet amit most teljesen at kell alakítani, de ugy latom talpraesett es ügyes vagy😉 csak igy tovább es vigyi magatokra.
2016. jún. 12. 15:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! nagyon értelek. Én most vagyok 27+3 hetes de még mindig küzdök. Bár némileg más a helyzetem de a lelki gondjaidat értem. Nekem sem tervezett baba volt. Van már egy 4 éves kislányom aki a mindenem. Gyönyörű terhességem volt vele. Igaz a szülés borzalmas volt, még a szülés orvos is meglepetten állt,hogy ezt valaki kibírta műtét nélkül. De sosem riasztott vissza egy újabb babától. Elváltam 3 év múlva és egyedül maradtunk. Az élettársamtól lettem terhes. Először nem örült neki azt mondta idézem " na sipirc abortuszra " Ledöbbenve álltam a bunkósága előtt.Úgy gondoltam nem tartom meg egy ilyennek.Majd mikor lelkileg már készültem az abortuszra közölte hogy mégis tartsuk meg. Ekkor voltam 6 hetes.Aztán 2 hét múlva mégse kell neki a baba. lelkileg akkora már elengedtem a babát a sok kínlódástól. Belevágtam az abortuszba de végül az utolsó pillanatban nem tudtam meg tenni. Pasit elzavartam baba maradt. Most a lányommal együtt várjuk a hugit. Család segít és a volt férjem is rendesen áll a dologhoz. Szeretem én ezt a babát is. DE a terhességem igazi teher, nap mint nap küzködök. Nem tudom elfogadni a rosszul léteket,hogy gyenge vagyok. Mindentől parázok és utálom az egészet. Nem a babát hanem az állapotomat. Nekem most nincs abban szép hogy rugdos mert fáj és kellemetlen. Szülnék már holnap ha lehetne. Én eleinte annyira ki voltam hogy 2 hónapig nem is beszéltem arról hogy terhes vagyok. Már jobb azért de szülnék nagyon. Nagyon megvisel ez az állapot. Megértelek, de neked más. Látod apa várja és lesz kistestvér is. Belerázódsz és jobb lesz. Kitartás ez a zűr is elmúlik egyszer.
2016. jún. 13. 07:10
 14/15 A kérdező kommentje:
Útolsó nagyon sajnálom,ilyenkor jön rá az ember,hogy nem is az ö problémája a legnagyobb a világon! Még soha nem gondoltam bele mi lenne ha egyedül maradnék most már hamarosan 2 gyerekkel elég félelmetes! Le a kalappal elötted,hogy ezt igy bevállaltad,nagyon erős ember vagy és maradj is az és kivánom nektek a legjobbakat,kitartás!
2016. jún. 13. 14:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek! Ugyanebben a cipőben járok most!

3 teszt is pozitív, nem tervezett baba, védekezés mellett(!) csúszott be! Van már egy 2 éves kisfiam, ő a mindenem, terveztünk tesót, de nem most! Most úgy érzem összedőlt minden! Olyan jó már most, a fiam nagy, okos, elvan magában is,alszik egész éjszaka, okos, ügyes. Lehet nevetséges, de nekem az is számít, hogy végre az összes régi ruhám újra jó volt rám, nagyon nehezen adtam le a kilókat,és most kezdődik minden előlről. A terhesség, az éjszakázás, lehet lepontozni, de én gyűlöltem a babakorszakot, nagyon nehéz volt, pedig imádom a gyerekem!

A férjem boldog, én nem. De megszokom a gondolatot, ez a gyerek jönni akart nagyon, akkor hadd jöjjön!

2017. jún. 13. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!