Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes a barátnőm, de nem...

Terhes a barátnőm, de nem szeretnénk elvetetni. (? )

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy mindig védekezünk, de egyszer nem volt nálam gumi, és egymásnak estünk. És hát persze teherbe esett a barátnőm, 2 hetes a baba. Nem szeretnénk elvetetni, mert a mi 0 miatt ne Őt "öljék meg".

De ha megszületik örökbe szeretnénk adni, mert még fiatalok vagyunk.

A kérdésem az, hogy ha megszületik lehet úgy örökbe lehet adni. Nem fognak minket hibáztatni, hogy miért nem vigyáztunk szexnél?

17F

2016. okt. 16. 16:20
 71/102 A kérdező kommentje:
Még ezen nem gondolkoztunk...
2016. nov. 7. 21:18
 72/102 anonim ***** válasza:
57%
remélem a szegénységben nem ti is már 3 hónaposan párizsis kenyérrel fogjátok tömni..
2016. nov. 8. 22:13
 73/102 A kérdező kommentje:
Nem párizsis kenyérrel fogjuk etetni...
2016. nov. 9. 06:38
 74/102 A kérdező kommentje:
Még én úgy tudom, h 3 hónaposan még tejet iszik, nem???
2016. nov. 9. 06:39
 75/102 anonim ***** válasza:
100%

pontosan. de a csórók mindig azt csinálják, ha pl anyuka nem szoptat sokszor(az elején szinte 2 óránként, nagyon kimerító nonstop..), akkor nincs teje, tápszerre meg nincs pénz, max a gagyikra, így marad a koari hozzátáplálás, mert a szabályzatot sem olvassák hogy csak 6. hótól ehet a baba és az sm mindegy mit.., hanem pl húskészítményekkel(párizsi) tömik, ami ráadásul tiltott nagyon sokáig..

tegnapi kérdében 10 hóst sütivel etetnek, hogy hízzon..az is tiltólistás ennyi idősen..

szóval a felelőtlenek és amatőrök, ráadásul akinek pénze sincs mert munkát se látott, sajna így szenvedtetik a saját gyermeküket :(

2016. nov. 9. 07:33
 76/102 anonim ***** válasza:

ha véletlen olvasnátok, de nem hiszem, de linkelem, mert hatalma segítség

[link]

és táblázat, hogy mit ehet, de mai ajánlás szerint 6. hótól kell kezdeni:

[link]

2016. nov. 9. 07:36
 77/102 anonim ***** válasza:

Tejet akkor iszik, ha van tej.

Ha nincs, akkor tápszert. Ami 25 ezerre is rúghat havonta (támogatással).

Azt is eldöntöttétek már, hogy ki fogja eltartani?

2016. nov. 9. 08:07
 78/102 anonim ***** válasza:
23%

Azt azért nem értem, hogy ha nem is volt nálatok gumi, de legalább időbe kihúzhattad volna a fütyköst, ha ezt nem is, akkor még mindig ott a 72 órás tabi, közel 3 napotok lett volna rá, hogy ügyeletre vagy simán nőgyógyászatra menjetek. Igazából már ez is jelent valamit, hogy mennyire gyerekek vagytok még egy ilyen fontos döntéshez.

Vagy tartsátok meg, vagy abortusz.

Szerintem pár hetesen elvetetni, sokkal könnyebb egy petezsákot és szikhólyagot, mint örökbe adni egy gyermeket akit, 9 hónapig hordott a barátnőd a szíve alatt és megszült, én utóbbit nagyon szívtelenségnek tartom.

Megtartásról meg annyit, hogy én 28 évesen is félek tőle, hogy valamit nem fogunk tudni megadni neki, pedig van mindkettőnknek jövedelme, még ha nem is olyan túl sok itt vidéken, autó, lakás (bár ez utóbbi elég kicsi, most keresünk másikat), házasok vagyunk.

Az én nagymamám is 16 évesen férjhez ment, sőt dédanyám, ükanyám is, de ma sajnos ez nem ilyen egyszerű. Egyrészt a férjük nem 17 éves volt, hanem 20 körül; másrészt egy szakmával tuti jövedelme volt a nagyszüleimnek, lakást is kaptak a munkahely által vagy bemertek vállalni hitelt egy lakásra. Te 17 évesen elmehetsz egy gyárba 3 műszakba robotolni betanított munkára, havi 100-120-ért, de remélem tudod, hogy az édeskevés egy gyerek mellett. Fiatal korotokból adódóan valószínű kaptok valami támogatást, ezekkel nem vagyok tisztában, de állambácsi azért nem túlozza el ezeket. Továbbtanulásotok, ha nem is kizárt, főleg nem évek múlva, de azért igencsak meg van nehezítve. Persze lehet, hogy a kapcsolatotok is túlélné ezeket a nehézségeket, de valószínűbb, hogy nem, aztán egyikőtök ott maradna a gyerekkel.

A "legjobb éveitekről" nem is beszélve...

Megbélyegezhettek szívtelen gyilkosnak, én elvetetném (sosem volt abortuszom, mert védekeztem mindig).

28N 8hkm

2016. nov. 9. 09:48
 79/102 anonim ***** válasza:
53%
Ez mar el van dontve, raadasul mar el se lehetne vetetni, folosleges igy utolag meg ilyeneket irni. Igy dontottek es kesz. Nem nektek kell felnevelni a picit es gondolkodni a tobbi dolgon.
2016. nov. 9. 16:29
 80/102 A kérdező kommentje:

Megtartjuk az már tuti!

28 N Válaszoló!!!

"Azt azért nem értem, hogy ha nem is volt nálatok gumi, de legalább időbe kihúzhattad volna"

Ennyire hülyének nézel!?

Nyilván nem élveztem belé, de az előváladék is tartalmazhat spermát, és azt nem lehet érezni ha jön...így nem gondoltuk, hogy terhes lehet, és emiatt orvoshoz sem mentünk tablettáért...

Am meg nem fogok gyárban dolgozni, mert juniúsban leérettségizem, és utána pedig elkezdek dolgozni, már megvan a munkahelyem (apukám éttermében).

Egyáltalán nem bánom, hogy ilyen fiatalon lesz babánk, mert így korán önállónak kell lennem, és szerintem meg fogom tudni oldani a nehézségeket, ha már felelőtlen voltam...

2016. nov. 9. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!