Miskolcon meddig lehet elvetetni egy magzatot, és mennyibe kerül?
Mindenhol 12.hétig végeznek abortuszt!
Az ára több mindentől függ! Gyesen vagy e stb stb!
Ha már voltál nőgyógyászati vizsgálaton akkor gondolom mondtag hogy nem akarod megtartani! Nem mondta hogy menj a családvedelmishez? Ő mindent el mond és tőle kapod a csekket amit be kell fizetni! Onnan tudom hogy én is elindultam az ügyben de aztán nem bírtam megtenni! Két éves a kis fiam kis szeretet gombóc, Én 21 vagyok! :)
Mindig van jobb megoldás mint az abortusz!
Szia! Ha kiderül, hogy terhes vagy, akkor a párod kaphat fél-egy év engedményt, tehát addig nem kell bevonulnia.
Ítélethirdetéskor jelezze az ügyvéje, vagy ő, hogy mi a helyzet. Ha ő a családfenntartó, megkapja a kedvezményt.
Plussz ítélethirdetéskor jelezzétek, hogy fellebbeztek, így a mostani ítélet nem lesz jogerős, nem kell bevonulnia, majd csak ha másodfokon lesz ítélet.
Amúgy az ítélethírdetés és bevonulás közt általában hónapok vannak.
Persze ez gyilkosság, gyilkossági kísérlet esetén nem érvényes, még van pár eset, érdemes ügyvéddel konzultálni.
Előzetesben van? Megkapta már a behívóját?
Meg volt szorulva.... És az 50 forintból mit vett? :D
Aszongya visszafizetett beki 100forintot....
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!