Mit csináljak? Elvetetni nem tudom, az életem tönkrement!
Hát elég necces, de ha holnap rögtön elmész a családvédelmis védőnőhöz, és 3 nap múlva a második találkára, és intéz neked még a hétre egy abortusz időpontot, akkor talán még beleférsz a 12 hétbe.
Másrészről viszont eredetileg gondolom tervezett baba volt, és meg szeretted volna tartani, mert úgy tűnt a helyén van a párkapcsolat. Szóval igazság szerint az abortusz nem is biztos, hogy jó megoldás lenne, mert valószínűleg nagyon megviselne, és talán meg is bánnád.
Most inkább arra kellene koncentrálni, hogy milyen lehetőségeid vannak, hogyan lehetne megoldani a problémát. Akkor amikor nem éltetek együtt, akkor hol laktál? Oda nem tudsz visszamenni, vagy akkor albérlet volt. Végülis egy ideig így is egyedül nevelted a fiad, szóval azt is megoldottad valahogy. Gyerektartást tudsz majd kérni, illetve a gyes és családi is járni fog, de ezeket úgyis tudod, amíg terhes vagy, addig viszont még ennyit sem kapsz.
Szerintem költözz anyukádhoz, vagy esetleg megfontolhatnád az anyaotthon lehetőségét, ott biztonságban lennétek mindketten, és segítenek talpraállni, ha megszületik a kicsi is. Ezt a férfit pedig felejtsd el egy életre.
OFF Utolsó mondjuk a heti 2000 az max 104 ezer évente, nem millió...
Nekem nem lenne idegzetem, gyomrom ilyen palival élni. Ennyi megaláztatás után szereted...te dolgod. Milyen tanácsot kérsz, mikor nem akarod elhagyni? Tudja egyáltalán hogy tudsz a viszonyáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!