Mit gondoltok arról, hogy két hete vagyok együtt párommal és mikor ovuláltam akkor elment bennem. Viszont ő azt mondja korai még lenne? De ha valóban összejönne a baba, én elvetetni nem szeretném.
Ha nem akarod elvetetni, akkor neveld fel egyedül.
2 hét után nem hogy egy babát nem kéne bevállalni, de még a szexet sem.
Kedves 8-as! Ne reklámozd, amit csináltál, mert nem példaértékű.
A felelősségteljes gyerekvállalás az értelmes emberek módszere, a dugni, szülni bele a nagyvilágba meg a maradéké.
Szep napot!
Kedves 9-es!
Most azt hiszed milyen szépen leoltottál anélkül, hogy a leírtakon kívül bármit is tudnál rólam!
Valóban nem volt a legokosabb dolog annyi idő után lefeküdni valakivel, de az viszont hogy az elmúlt 28 évemben ő a 2. férfi akivel együtt voltam (nem azért mert olyan ronda vagyok hogy senki nem akar megdugni, hanem mert egy 7 éves kapcsolatom volt előtte), az már példaértékű!
Azért mert valaki az első alkalom után "felelőtlen módon" gyógyszer mellett teherbe esik még nem jelenti azt, hogy fűvel-fával kefél! Sokszor hiába védekezik az ember, mégis előfordul az ilyen és az volt az igazi felelősségteljesség hogy megtartottuk a babát, nem mellékesen jobban nem is alakulhatott volna az életünk!
A kérdező a véleményünre volt kíváncsi, én pedig leírtam a saját történetemet! Ennyi történt.
Szép napot neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!