Az orvostudakozón találtam az alábbi kérdést. Mit gondoltok a válaszról? Ilyen valóban van?
Kedves doktornő. Létezik hogy terhes vagyok? magzatmozgás érzek a pocakomban lassan egy hónapja..először csak ritkán mintha idegrángatózás lett volna de pár napja erősebben és sűrűn érzem, még a nagyobbik lányom is látta a hasam mozgását. Minden hónapban menstruálok..igaz a ciklusaim egyre rövidebbek . A múlt héten vettem egy tesztet negatív volt. Vajon mitől lehet? Köszönöm megtisztelő válaszát. (3 gyerekes anyuka) .
Tisztelt Asszonyom!
3 hónap után már lehet, hogy negatív a teszt terhesség mellett is. Ilyenkor nem tesztre és vérzésre kell hagyatkozni a diagnózis felállításánál, hanem ultrahangos vizsgálatra. Vérzés is előfordul, hogy a terhesség végéig menstruál egy többször szült nő.
mármint a tesztre gondolsz?
igen, 12. hétig tudják a hcg-t nézni, utána lecsökken, de nem tűnik el a szervezetből
Anyum is így volt a hugommal. Negyedik gyerek volt. Az első 5 hónapban menzeszel vele. Tünetei nem voltak és ő is a magzatmozgást észlelte. Kicsit molettebb így a hasa sem nőlt annyira.
Mondjuk ennek már 16 éve.
"igen, 12. hétig tudják a hcg-t nézni, utána lecsökken, de nem tűnik el a szervezetből"
Nem. Se az állítólagos orvos, se te nem tudjátok jól. A HCG ugyan lecsökken, de soha nem csökken olyan szintre a terhesség alatt, hogy ne lehessen kimutatni.
3as4 most tényleg kötekedni akarsz? pont azt írtam én is, hogy NEM TŰNIK EL A SZERVEZETBŐL!
erre leírod, hogy rosszul tudom, mert nem csökken le annyira...
Hcg-t végig kell h mutassa a teszt.
Látszik, h a végén milyen magas még, a teszt meg 25-tõl mutatja.
Abban az esetben nem mutatja ki a teszt, ha az anya vizeleében nem képes kiválasztódni a Hcg, de vérbõl meg tudják nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!