Mit gondoltok arról, hogy két hete vagyok együtt párommal és mikor ovuláltam akkor elment bennem. Viszont ő azt mondja korai még lenne? De ha valóban összejönne a baba, én elvetetni nem szeretném.
Figyelt kérdés
Szerinte nem ismerjük még egymást annyira, hogy egy babát bevállaljunk.2015. okt. 12. 18:47
11/14 anonim válasza:
Te most egy felelőtlenül, védekezés nélkül szexelő, 2 hetes párkapcsolatban levő, mondatai alapján egyszerű nőt arra terelgetsz, hogy tartsa meg a gyereket, ha így becsúszott?
Csak azért, mert neked jól alakult, még nem követendő a példád.
A gyógyszer melletti teherbeesés általában nem a gyógyszer hibája, hanem a nem megfeleló szedésé.
Inkább terelgessük a nőket a felelős családtervezés irányába, ne pedig az ellenkező irányba.
12/14 anonim válasza:
Ez azért elég gáz, nem? Más mindent megadna egy gyerekert. Milliókat költ a lombikra. Más meg abortuszra megy.. Igazságtalan világ ez...
13/14 anonim válasza:
Az, hogy vannak akik milliókat költenek lombikra, az ugyan kit érdekel? Az ő döntésük. Minthogy az abortusz az érintett döntése. Nem kell minden gyereknek megszületnie. Néha jobb, ha nem születik meg.
14/14 anonim válasza:
Hát utolsó, lehet neked se kellett volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!