Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes a barátnőm, de nem...

Terhes a barátnőm, de nem szeretnénk elvetetni. (? )

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy mindig védekezünk, de egyszer nem volt nálam gumi, és egymásnak estünk. És hát persze teherbe esett a barátnőm, 2 hetes a baba. Nem szeretnénk elvetetni, mert a mi 0 miatt ne Őt "öljék meg".

De ha megszületik örökbe szeretnénk adni, mert még fiatalok vagyunk.

A kérdésem az, hogy ha megszületik lehet úgy örökbe lehet adni. Nem fognak minket hibáztatni, hogy miért nem vigyáztunk szexnél?

17F

2016. okt. 16. 16:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/102 anonim ***** válasza:
37%

Azért, mert nálunk is gondok vannak. Pedig itt sem kellene lennie semmi gondnak, minden a nagykönyv szerint zajlott. Eszembe nem jutott korábban, hogyha minden flottul megy is lehet baj.

Szerencsére korrigálható, de jelentősen megnehezíti a mindennapokat. Így is szerencsésnek érzem magam, sokkal "rosszabb" dolgok is lehetnek egészséges fiatalok egészségesnek látszó gyermekeivel. Még akkor is, ha újszülött korban nincs jele.

Szóval tényleg mindent számításba kell venni ennél a döntésnél.

2016. okt. 17. 17:02
 42/102 anonim ***** válasza:
71%
És az úgy sem velünk fog megtörtènni dolgot el lehet felejteni. Hiszen hány embernek jön össze egyetlen szex után a baba? Ez is pont veletek történt, akármi más is megtörténhet pont veletek.
2016. okt. 17. 17:05
 43/102 A kérdező kommentje:

Ma találkoztunk a Barátnőmmel, sokat beszéltünk a babáról. Egész éjjel a baba sorsán agyaltam, és úgy döntöttem hogy ahogy a legtöbben írtátok nagyon nehéz dolog lenne tőle megválni. Ezért megtartjuk az tuti.

Az jutott az eszembe, hogy ha pár év múlva amikor önnállóan fogunk lakni a bnőmmel, és babát szeretnénk akkor milyen rossz lenne hogy nekünk van még egy gyerekünk, csak ő nem lenne velünk, csak azért mert nem védekeztünk. Ezért ha már így alakult akkor végigcsináljuk...

Ja és a másik hogy már kezd nőni a bnőm pocakja:D

Most már teljesen biztosak vagyunk hogy a miénk lesz, mert a Bnőm is így szeretné:)

Abba is igazatok van hogy nem tudnánk tőle megválni, mert ahogy megfogtam a hasát és éreztem hogy ott van, lehet hogy nagyon ciki, de nekem kijött a könnyem, h nem érdemli meg h nem mi legyünk a szülei...

2016. okt. 17. 17:15
 44/102 anonim ***** válasza:
46%
Jó döntés.
2016. okt. 17. 17:30
 45/102 anonim ***** válasza:
0%
fel a fejjel , biztos fognak segiteni a szuleitek :)
2016. okt. 17. 18:10
 46/102 anonim ***** válasza:
17%

Gratulálok nektek, kívánom a legjobbakat! Menni fog! ;) Ja és ne gondoljatok ezekre a butaságokra, hogy beteg lesz a baba, nem szabad a legrosszabbra gondolni! A pozitívat kell bevonzani! Szép,egészséges baba lesz, fiatal szülőkkel! Nehéz lesz, de igazi öröm!

Nem is értem minek kellett ilyet írni valakinek!...

Arra sokkal több az esély amúgy meg, hogyha nem védekezik valaki terhes lesz!!

2016. okt. 17. 18:46
 47/102 anonim ***** válasza:
40%

Kamu. 8 hetesen nem nő még a pocak. Max. az ilyenkor szokásos puffadás lehetett.

Látszik, h lövésetek sincs az egészről. azt se tudjátok, hogy lesz a gyerek. Na most megtudjátok, életre szóló lecke lesz, ha már könyveket olvasni nem voltatok hajlandóak.

2016. okt. 17. 19:17
 48/102 A kérdező kommentje:

De akkor is látni, hogy nem olyan, mint 2 hónappal ezelőtt, tehát nagyobb a hasa...

Am pontosan 10 hetes.

2016. okt. 17. 19:36
 49/102 anonim ***** válasza:
43%

Még hat hétig nem lesz terhespocak, anatómiailag lehetetlen. De valóban puffadással jár a terhesség eleje.

Az orvosnál kérdezzetek sokat és olvassatok sokat mind a terhességről, mind a csecsemőgondozásról. A védőnő is sok információval tud majd segíteni.

2016. okt. 18. 22:11
 50/102 anonim ***** válasza:
31%
Bocs ha hitetlen vagyok, de azt írtad,h a szüleid nem tudják még. És most meg, meg tartjátok!??! Ha nem kam. akkor sorry, tisztelet!!! 👊
2016. okt. 18. 23:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!