Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Abortusz vagy felnevelni?

Figyelt kérdés
Még tanuló vagyok. A barátom amikor megtudta hogy terhes vagyok elhagyott. Én sem érzem még magam érettnek az anyasághoz. Egy hely van, ahová esetleg tudnám vinni a gyerekeket (ikrek) az anyámnál van ahol most is lakom. Fűtés nincs. Víz kint az udvaron. Nekem semmi bevételem nincsen. Édesapám 3 hónapja halt meg. Mit csináljak? Örökbeadni nincs szívem őket, nem bírnám elviselni, hogy van valahol 2 gyerekem.
2013. jún. 17. 20:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/134 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem te már döntöttél ,ha ezidáig nem léptél az abortusz ügyében . Én mit tettem volna ? Egész biztos a terhesség megszakitás mellett döntöttem volna ,irom ezt annak ellenére ,hogy nekem is van egy kislányom akit imádok .De ismerve a te helyzetedet ,korodat ,körülményeidet ,nem vállaltam volna be őket .Őket? .. Egyet sem . De én nem te vagyok ,véleményt kérdeztél ... válaszoltam .Minden jót ,és kivánom hamar rendeződjenek a dolgaitok :-) !
2013. jún. 18. 10:32
 62/134 anonim ***** válasza:
59%
Tényleg igaz,hogy ilyen körülmények közé nem fogja engedni a védőnő,hogy hazavidd.Olyat is hallottam,hogy egy anya nem vihette haza azért,mert rendetlenség volt náluk.Ez annál súlyosabb.Nem vagyok abortusz párti,ezért én az örökbe adást javasolnám.Rengeteg pár van akik mindent megadnának azért,hogy végre örökbefogadó szülőkké váljanak.Ha szeretnéd tudni hova kerülnek,akkor meg a nyílt örökbe adást válaszd.
2013. jún. 18. 10:48
 63/134 anonim ***** válasza:
76%

".Olyat is hallottam,hogy egy anya nem vihette haza azért,mert rendetlenség volt náluk." - ez azért inkább a "hallomás" kategória, átlagos esetben nem jön oda senki előre nézelődni, amíg otthon nincsenek a gyerekek... ez űgy képzelhető el, hogy valaki "jóakaró" (általában azon "szerető nagyik" képesek ilyesmire, akik meg akarják kaparintani az unokát a lányuk-menyük elől, hogy ezzel is a "féltő gondoskodásuk" - szóval a hatalmuk alatt tarthassák őket) bement előre hisztizni a gyámügyre.

Az a baj, hogy ebben a tekintetben az egyedülálló szülők különösen veszélyeztetettek, zsarolhatóak, nincs párjuk, aki rendet tenne...

2013. jún. 18. 11:15
 64/134 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon nehéz helyzetben vagy... Szülői és mindenféle segítség nélkül gyerek fejjel, munkahely nélkül.... 2 gyereket bevállalni elég vakmerőség lenne! Viszont a döntést neked kell meghozni!!!
2013. jún. 18. 11:47
 65/134 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó nem érzem magam már gyereknek. Sőt..

És akkor sem hozhatom haza őket ha veszek hősugárzót?

2013. jún. 18. 11:51
 66/134 anonim ***** válasza:
87%

kedves kérdező

amennyiben ki tudod fizetni az áramot amit a hősugárzó fogyaszt télen éjjel nappal kb havi húsz ezer villanyszámla

hát te tudod

2013. jún. 18. 11:57
 67/134 anonim ***** válasza:
92%
kérdező, az a baj, ha fűtés és víz sincs bent, akkor valószínű az egész ház olyan állapotban lehet, ahova kisbabákat nem fognak engedni. de kérj külső segítséget, ahogy már leírtuk. nem sok időd van dönteni, kérlek nézz utána a lehetőségeknek.
2013. jún. 18. 11:59
 68/134 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező (#65) a nappali villanyáram a világ legdrágább fűtési módja egyfelől. Másfelől, egy ilyen házban előbb meg kell nézetni szakemberrel a vezetékeket, hogy egyáltalán elbírja-e azt a terhelést, és nem a vezeték fog elégni, rossz esetben a házzal együtt - egy 3 KW-os hősugárzó maximumra tekerve hosszabb távon már simán kigyújthat egy régebbi építésű házat, ahol a konnektorok vezetékei rendszerint 6-10 A terhelésre vannak méretezve...
2013. jún. 18. 12:27
 69/134 anonim ***** válasza:
97%
Már este óta figyelem a kérdést,de eddig nem szóltam hozzá.Nyugodtan le lehet pontozni,de szerintem is kamu kérdés.Túl sok benne a "dráma".
2013. jún. 18. 12:49
 70/134 anonim válasza:
69%
Kedves utolsó!Sok ember életében sajnos túl sok a "dráma". Kérdező! Mivel úgy látom megszeretnéd tartani még ma nézz utána mindennek szerintem:hívd fel azt a számot amit itt előzőleg kaptál,menj el a helyi védőnőhöz:kérdezd meg mik az esélyeid,hogy veled legyen,még ma érdeklődj az anyaotthon felől,keresd meg helyileg az ingyenes ügyvédi tanácsadást(polgármesterikben,vagy családikban szokott lenni)gyerektartás ügyben...ha felelősséget szeretnél vállalni feléjük,akkor ma kell elkezdeni!
2013. jún. 18. 12:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!