Mit tennétek a helyemben? Abortusz vagy felnevelni?
Bizony ,az a leghelyesebb ha minél hamarabb átbeszéled a helyzetet a biológiai apával ,anyuddal is,mert bárhogy is döntesz , az idő azért telik ...
2013. jún. 18. 17:42
82/134 A kérdező kommentje:
Azt mondta fizeti az abortuszt. Ennyi.
Eddig én is adtam tanácsot, de nekem is egyre inkább kamunak tűnik...
19 éves nem hallott még a DNS vizsgálatról, apasági perről... Max. a hasonlóságban látja a bizonyítékot...
Ennyire hülye ember nincs, ha pedig lenne, remélem, nem szaporodna.
2013. jún. 18. 17:54
84/134 A kérdező kommentje:
Mielőtt gyanusítgatsz, olvass!!
A kérdező kommentje:
Úgy is kell neki gyerektartást fizetni hogy nincsenek a nevén a gyerekek? Sajnos nekem nincs pénzem DNS tesztre. Beszélgettem tegnap a bnőm anyukájával és végül arra jutottunk hogy a legjobb lesz mindenkinek ha nem maradnak meg az ikrek.
Ez egy kamu kérdés.Túl sok a dráma,mellesleg kérdező,miért akarod megtartani a gyerekeket?Persze tudom szeretetből,de az nemcsak abból áll,hogy napi 3-szor megpuszilod őket.Se fix jövedelmed,se normális családi háttér,se apa,se rendesen berendezett lakás.Miből akarod eltartani őket?Arra alapozol,hogy majd lesz aki segítsen?...Nyilván mindig fog akadni.De másoktól függeni sok-sok évig?Két gyerekkel a bizonytalanban?...A másik furcsaság,hogy te tíz perc alatt beszéltél az apával?Ha telefonon hívogatod,valóban sokat fogsz elérni.Ezt úgy szokás,hogy találkoztok,és leültök megbeszélni.Ha már ennyire akarod ezt a két babát,legalább néz utána annak,hogy egy apának mik a feladatai,érdeklődd meg a bíróságon,menj el családsegítőbe...Mint egy felnőtt nő,aki akar valamit,egy napja itt lógsz gyakorin,már rég intézkedned kellett volna!
2013. jún. 18. 18:09
kérdező, írhatnál azért kicsit bővebben, mik a terveid akkor most? felhívtál már valakit? linkeltek számot is. nincs sok időd, viszont hétköznap van, legalább lehet intézkedni.
2013. jún. 18. 18:10
87/134 A kérdező kommentje:
Jó nekem erre rohadtul nincs szükségem befejeztem
szerintem nagyon soakn próbálunk neked segíteni, volt aki ruhát ajánlott, én vitamint, de egyszerűen nem látjuk, hogy hova vezet ez a kérdés, Neked mik a terveid. ha valóban ebben a helyzetben vagy most, szerintem nem kellene itt eljátszani a sértődöttet, hanem örülni, hogy ennyien segíteni szeretnénk. de csak úgy, a semmire, senki nem fog neked milliókat küldeni és megoldani helyetted a gondjaidat.
HA akarod a babákat, itt az ideje felnőni...erre szokták mondani, ha a szexhez elég felnőtt vagy, akkor a felelősség vállalásához is.
2013. jún. 18. 18:16
"...erre szokták mondani, ha a szexhez elég felnőtt vagy, akkor a felelősség vállalásához is." - na, ez szerintem a világ egyik legbicskanyitogatóbb szövege... amellett persze nem is igaz, hisz szexuális életet a betöltött 14. évtől mindenki azzal él, akivel akar, ezzel szemben egy gyerek felelősségének a vállalásához a betöltött 18. év kell. Mivel ezek közismert tények, nem is értem, hogy mit akar az, aki az idézett mondatot nyomatja...
2013. jún. 18. 19:21
2013. jún. 18. 19:30
Kapcsolódó kérdések: