Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Abortusz vagy felnevelni?

Figyelt kérdés
Még tanuló vagyok. A barátom amikor megtudta hogy terhes vagyok elhagyott. Én sem érzem még magam érettnek az anyasághoz. Egy hely van, ahová esetleg tudnám vinni a gyerekeket (ikrek) az anyámnál van ahol most is lakom. Fűtés nincs. Víz kint az udvaron. Nekem semmi bevételem nincsen. Édesapám 3 hónapja halt meg. Mit csináljak? Örökbeadni nincs szívem őket, nem bírnám elviselni, hogy van valahol 2 gyerekem.
2013. jún. 17. 20:32
 121/134 anonim ***** válasza:
100%

Ismét olvasgattam. Jó lenne ha a Kérdező is hozzászólna. Így értelmetlen az egész... meg miért kell félni attól hogy itt leoltják..ez egy anonim fórum. Nos Kérdező?

Én is az abotuszpártiak közül írok, hogy döntöttél???

2013. jún. 21. 10:08
 122/134 A kérdező kommentje:

Azért tűntem el mert nálunk nincsen net.

Hétfőn megyek orvoshoz, ha azt mondja hogy a gyomorfekélyem nem veszélyezteti a terhességet akkor megtartom őket.

2013. jún. 21. 20:20
 123/134 anonim ***** válasza:
68%
Nemhiszem,hogy veszélyezteti őket, én is gyomorfekélyes vagyok/voltam és két gyermekem van!
2013. jún. 21. 20:49
 124/134 anonim ***** válasza:
90%
Na és édesanyád tudja már a terhességed ?
2013. jún. 21. 21:00
 125/134 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, a gyomorfekélyed nem veszélyezteti a terhességet - a terhesség veszélyeztetHETi a gyomorfekélyedet, mert az ilyenkor szóba jövő gyógyszerek egy jó részét nem lehet szedni a terhesség bizonyos szakaszában.
2013. jún. 21. 22:09
 126/134 anonim ***** válasza:
30%

Persze, és a körmöd is repedezhet, meg a hajad is hullhat picit...

Szeretettel gratulálok Nektek! Ha bármiben tudok segíteni, írj. Vagyunk itt páran, szívesen támogatunk Benneteket, ki mivel tud.

2013. jún. 21. 22:44
 127/134 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező, ha érdekel, a másik kérdésedben felajánlották, hogy örökbefogadják szívesen a babáidat, hogy elfogadható, és emberibb körülmények között nőhessenek fel.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

38. válasz. A te döntésed, de azért gondold át.

2013. jún. 21. 22:54
 128/134 anonim ***** válasza:
42%

Ez viszont már k...a gáz! Akkor mindenki adja oda a gyerekét valakinek, aki nála jobb körülmények között él. Nem kell itt keselyűkét keringeni és a bizonytalan lányokra lecsapni és elkuncsorogni a gyereküket.

Hozzám is nyugodtan fordulj, babaruhával, pár dologgal szívesen segítek.

2013. jún. 21. 23:37
 129/134 anonim válasza:
20%

jesszus. korántsem igaz, hogy feltétlen tápszeresek lesznek. Lehet textilbe is pelenkázni és nem feltétlen kell márkás fürdetőbe mártani őket, mégis boldog gyerekek lehetnek.

Sokan ajánlottak itt segítséget, én is írtam a másik kérdésednél, hogy írj, ha gondolod. Ha bármi kérdésed van, vagy szükséged van valamire. Mindent meg lehet oldani.

2013. jún. 23. 09:20
 130/134 A kérdező kommentje:
Nem tudja édesanyám. És már csak az egyik baba él. Akárhogy döntök, egyáltalán nem biztos hogy megmarad a másik piciis.
2013. jún. 23. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!