Mit tennétek a helyemben? Abortusz vagy felnevelni?
Ismét olvasgattam. Jó lenne ha a Kérdező is hozzászólna. Így értelmetlen az egész... meg miért kell félni attól hogy itt leoltják..ez egy anonim fórum. Nos Kérdező?
Én is az abotuszpártiak közül írok, hogy döntöttél???
Azért tűntem el mert nálunk nincsen net.
Hétfőn megyek orvoshoz, ha azt mondja hogy a gyomorfekélyem nem veszélyezteti a terhességet akkor megtartom őket.
Persze, és a körmöd is repedezhet, meg a hajad is hullhat picit...
Szeretettel gratulálok Nektek! Ha bármiben tudok segíteni, írj. Vagyunk itt páran, szívesen támogatunk Benneteket, ki mivel tud.
Kérdező, ha érdekel, a másik kérdésedben felajánlották, hogy örökbefogadják szívesen a babáidat, hogy elfogadható, és emberibb körülmények között nőhessenek fel.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
38. válasz. A te döntésed, de azért gondold át.
Ez viszont már k...a gáz! Akkor mindenki adja oda a gyerekét valakinek, aki nála jobb körülmények között él. Nem kell itt keselyűkét keringeni és a bizonytalan lányokra lecsapni és elkuncsorogni a gyereküket.
Hozzám is nyugodtan fordulj, babaruhával, pár dologgal szívesen segítek.
jesszus. korántsem igaz, hogy feltétlen tápszeresek lesznek. Lehet textilbe is pelenkázni és nem feltétlen kell márkás fürdetőbe mártani őket, mégis boldog gyerekek lehetnek.
Sokan ajánlottak itt segítséget, én is írtam a másik kérdésednél, hogy írj, ha gondolod. Ha bármi kérdésed van, vagy szükséged van valamire. Mindent meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!