Mit tennétek a helyemben? Abortusz vagy felnevelni?
Jezusom, komolyan mondom, arra akarjatok ravenni a kerdezot, hogy szo szerint a semmibe, a nyomorba szuljon, nem egy, hanem raadasul 2 gyereket???
Es majd ti fogjatok is oket eletuk vegeig tamogatni, ruhazni, etetni, iskolaztatni??? Mert nagyon szep gesztus, hogy most osszefognatok, de akinek n kicsi meg nagyobb gyereke is, nagyon jol tudhatja, hogy minel nagyobbak annal tobb a koltseguk. Ne terrorizaljatok mar szerencsetlent. En se vagyok ab parti egyaltalan (lsd: cseszik a megfelelo vedekezesre, de a korulmenyek adottak lennenek, megse tartja meg, azt igenis elitelem), de azert egy viz es futes nelkuli hazba ti tenyleg bevallalnatok? Szalljatok mar kicsit magatokba! Es mivel jobb az, hogy kihordja, felti, szereti oket, es vegul ugyse viheti haza oket, nem nevelheti oket?? A bigott ab. ellenesek akkor ezen gondolkozzanak mar el....
97-es, engem örökbefogadtak, hát szerintem jobban jártam, mint ha nem is lennék ,ezért vagyok örökbefogadás párti. nem ellenzem az abortuszt teljes mellszélességgel, és valóban, az is egy "megoldás", de szerintem azzal, hogy mindenki elmondja a véleményét, tapasztalatát, a kérdező is könnyebben tud dönteni. de csak és kizárólag neki kell, én nem akarok helyette.
az örökbeadással valóban az a komoly probléma, hogy 1. nagyon nehéz lesz lelkileg 2. ahhoz is kell pénz, étel, minden egyéb, hogy egészségben kihordjon két babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!