Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Abortusz vagy felnevelni?

Figyelt kérdés
Még tanuló vagyok. A barátom amikor megtudta hogy terhes vagyok elhagyott. Én sem érzem még magam érettnek az anyasághoz. Egy hely van, ahová esetleg tudnám vinni a gyerekeket (ikrek) az anyámnál van ahol most is lakom. Fűtés nincs. Víz kint az udvaron. Nekem semmi bevételem nincsen. Édesapám 3 hónapja halt meg. Mit csináljak? Örökbeadni nincs szívem őket, nem bírnám elviselni, hogy van valahol 2 gyerekem.
2013. jún. 17. 20:32
 91/134 anonim ***** válasza:
11%
Vannak életkorok, amikor lopni, betörni is lehet következmények nélkül. Akkor embert ölni is, vagy mi van itt?
2013. jún. 19. 08:27
 92/134 anonim ***** válasza:
97%
Mi vaaan ?! Igenis van az a körülmény,amikor mérlegelni kell ,hogy érdemes -e kihordani a terhességet (szerintem ez is az) . Bizony ha a biztositékot sok embernél kiveri a véleményem én akkor is vállalom,hogy a kérdező helyében nem vállalnám a terhességet ! Nem tudnám elviselni,hogy a gyermekem bármiben is hiányt szenvedjen ,és emiatt akár az iskolában hátrányosan érezze magát ! Nem elég a szeretet ,abból nem lakik jól,abból nem fog ruházkodni ,nem lesz rendes fedél a feje felett ... Magyarországon 12.hétig törvényes úton meg lehet szakittatni a terhességet ...szerintem ebben az esetben ez válsághelyzetnek minősül és nem elitélendő !!!
2013. jún. 19. 08:59
 93/134 anonim ***** válasza:
100%
szerintem mindenkinek igaza van kicsit, de az szomorú, hogy minket jobban érdekel, mint a kérdezőt :( - legalább is innen úgy tűnik
2013. jún. 19. 09:00
 94/134 anonim ***** válasza:
21%
Én viszont úgy érzem, hogy a kérdező bizony vívódik.Két gyerek az mégiscsak 2 gyerek. Azt nem tudom viszont, birtokában van-e az összes létező megoldási lehetőségnek. És úgy sejtem, hogy sajnos nem.:(
2013. jún. 19. 09:04
 95/134 anonim ***** válasza:
77%
Igen 2 gyerek az 2 gyerek ,dupla felelősség anyagilag és minden más szempontból... . Ha a másik lehetőség alatt az örökbe adásra célzol ,arra nem tudom mit reagáljak .. Bikaerősnek kell lenni ahhoz ,hogy valaki le tudjon mondani a gyerekéről . A kérdező szerintem nem az! Tudom ,a megszakitással is lemond ,de akkor is .... Én is képtelen lennék örökbe adni a gyerekemet!
2013. jún. 19. 09:16
 96/134 anonim ***** válasza:
97%

Jezusom, komolyan mondom, arra akarjatok ravenni a kerdezot, hogy szo szerint a semmibe, a nyomorba szuljon, nem egy, hanem raadasul 2 gyereket???

Es majd ti fogjatok is oket eletuk vegeig tamogatni, ruhazni, etetni, iskolaztatni??? Mert nagyon szep gesztus, hogy most osszefognatok, de akinek n kicsi meg nagyobb gyereke is, nagyon jol tudhatja, hogy minel nagyobbak annal tobb a koltseguk. Ne terrorizaljatok mar szerencsetlent. En se vagyok ab parti egyaltalan (lsd: cseszik a megfelelo vedekezesre, de a korulmenyek adottak lennenek, megse tartja meg, azt igenis elitelem), de azert egy viz es futes nelkuli hazba ti tenyleg bevallalnatok? Szalljatok mar kicsit magatokba! Es mivel jobb az, hogy kihordja, felti, szereti oket, es vegul ugyse viheti haza oket, nem nevelheti oket?? A bigott ab. ellenesek akkor ezen gondolkozzanak mar el....

2013. jún. 19. 09:17
 97/134 anonim ***** válasza:
23%

97-es, engem örökbefogadtak, hát szerintem jobban jártam, mint ha nem is lennék ,ezért vagyok örökbefogadás párti. nem ellenzem az abortuszt teljes mellszélességgel, és valóban, az is egy "megoldás", de szerintem azzal, hogy mindenki elmondja a véleményét, tapasztalatát, a kérdező is könnyebben tud dönteni. de csak és kizárólag neki kell, én nem akarok helyette.

az örökbeadással valóban az a komoly probléma, hogy 1. nagyon nehéz lesz lelkileg 2. ahhoz is kell pénz, étel, minden egyéb, hogy egészségben kihordjon két babát.

2013. jún. 19. 09:24
 98/134 anonim ***** válasza:
79%
Minden szavad igaz utolsó válaszoló !!! Teljes mértékben egyet értek veled ! Édesanya vagyok magam is,de mindig is azt vallottam,hogy van az a körülmény ,amikor inkább a megszakitás a legjobb megoldás! Én sajnálom a kérdezőt teljes szivből ,az én meglátásom az ,hogy totál elbizonytalanitják szegényt... és emiatt fog kicsúszni a 12 hétből ! Keserves életük lesz ,mert szép és jó ,hogy sokan az együttérzésről /támogatásról biztositják .... De hol lesznek ezek az emberek amikor az ikreket iskoláztatni ,ruháztatni stb .kell 18 évig ?!!! Sehol !!! :(
2013. jún. 19. 09:29
 99/134 anonim ***** válasza:
76%
*97-es válaszolónak irtam !
2013. jún. 19. 09:30
 100/134 anonim ***** válasza:
100%
az biztos, hogy a megtartásuk kb. lehetetlen lenne, szóval az örökbeadás és az abortusz közül kellene választania.
2013. jún. 19. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!