Abortusz v inkább nem akarni a babát és fiatalon, tapasztalatlanul, talán még rosszul körülmények mellett is felnevelni egy ártatlan gyereket?
Nagyon nehéz kérdés! Kívülállóként azt mondom, hogy bármit meg lehet oldani! Nem tanácsolnám az abortuszt! De ahhoz, hogy valós véleményt nyilvánítsak, ismerni kellene a részleteket is.
Én nem tudnám elvetetni, akármilyen rossz helyzetben is élnénk!
Számomra csak abban az esetben elfogadható az abortusz, ha nemi erőszakból születne a kicsi, vagy ha idejében kiderülne, hogy beteg!
Itt az a kérdés, hogy ( bár nem írtad kiről van szó)
"akarni a babát, vagy nem". Sok mindentől függ, bár én a szívemre hallgatnék.
Attól függ hány évesre gondoltál, mikor írtad, hogy fiatalon. Tizenévesen? Vagy 20 felett? Van társ? Van segítség? Lesz hol és miből élni?
szerintem nem csak az tartozik a felelősség vállaláshoz h megszülőm és nevelem, hanem az abortusz is, sőt... lelki-traumát okoz(hat).
ha tudom nincs pénzem, mégha lehetne is, nagyon nehezen, és mondjuk nincs segítségem, szakmám, esetleg ételt is úgy kell magamnak összespórolni, akkor egy kisbaba ezt ne szenvedje mellettem végig. Máskülönben nem akaszkodhatok senki nyakába mert terhes lettem.
de várom a további válaszokat :) érdekel!
Na de valakitől csak terhes lettél! Nem? Az apával mi van?
Mellette ezt a kérdést úgy is fel lehetett volna tenni, hogy abortusz, vagy megszülni egy babát, aki több szeretetet ad neked mint eddigi életed során bárki?
Persze ki lehet emelni a rossz dolgokat egy élethelyzetből, de rossz nincs jó nélkül és fordítva!
Valóban óriási traumát okozhat az abortusz, de akkor már nincs visszaút!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!