Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abortusz v inkább nem akarni...

Abortusz v inkább nem akarni a babát és fiatalon, tapasztalatlanul, talán még rosszul körülmények mellett is felnevelni egy ártatlan gyereket?

Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 15:18
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyet értek! Mi nem rosszat akarunk Neked...
2011. márc. 14. 12:08
 22/48 A kérdező kommentje:

Ezt én megértem, és az hogy jogom van, elmondtam, őszintén. Sokan nem mernek kimondani dolgokat, én merem.

Különben írtam a végén, hogy megtartanám.

És itt nem azzal van a gond h van-e joga vagy sem, Rólam meg Róla van szó, nem jogokról. A körülmények, helyzet, annyi mindentől függ h mit akarnak emberek... mindenkit más elvek alapján neveltek, és ÉN ÍGY gondolkodom. Felelőtlenség, vagy nem, én nem futok el. Vagy Ti ezt látjátok?

2011. márc. 14. 12:19
 23/48 anonim ***** válasza:

Én nem tudom mit látok. Azt látom, hogy azt írod: Róla. Nagybetűvel. Ezek után nem hiszem, hogy képes lennél ártani Neki. Akkor meg minek a vita az élet telán legfelháborítóbb "jogáról"?

Az biztos, hogy sokkal tisztelereméltóbb ember (a saját véleményem szerint) az, aki nehézségek árán is felneveli gyermekét mint az, aki egy állati ösztönre hallgatva hibázik, aztán emberi jogokat harsogva gyilkol.

2011. márc. 14. 12:58
 24/48 A kérdező kommentje:
én nem azért ölöm meg mert jogom van, hanem mert nincs lehetőségem felnevelni, nincs olyan körülmény, pénz, semmi. felelőtlenek voltunk mindketten, és nagyon sajnálnám a babám elvesztését, mert ha meglenne szeretném, és mindent megszeretnék neki adni, de ha nincs miből, és aki segítsen egy kicsit is, így szinte lehetetlen, és sírva feküdnék le minden este, hogy nem az van amit elterveztem. normális, meleg családi otthon- légkör, egy normális, szerető apuka, és pénz, ami nélkül nem lehet élni. ha ezeket nem kaphatja meg minek neveljem fel kínkeservesen esetleg még lelki-sérülések mellett?!....
2011. márc. 14. 14:52
 25/48 anonim ***** válasza:

Ha elég felnőttnek gondolom magam a szexhez, akkor elég felnőttnek kell lennem a felelősségteljes védekezéshez. Rendes védekezés mellett nem csúszik be a baba, akárki akármit mond (és itt most nem a megszakításos közösülés, pharmatexet és társait értem felelősségteljes védekezés alatt). Ha már voltam olyan hülye, hogy nem akartam és összejött, akkor nem fogom a gyereket büntetni azzal, hogy megölöm. Sosincs megfelelő időpont a gyerekvállalásra, de az abortusz nem megoldás.

25/N

2011. márc. 14. 15:34
 26/48 A kérdező kommentje:

én azt szeretném tudni - nem érdekelnek az emberi jogok- hogy az én helyzetemet elnézve milyen lenne az Ő élete?! és persze az enyém, bár az nem érdekel, Ő a legfontosabb mindenekelőtt!

Mindegy, mindenki azzal jön, hogy életet veszek el, és gyilkolok. Én miért nem fogom fel így? egyszerűen nem adok esélyt neki arra h szenvedjen, ez olyan igazságtalanság? ráadásul nem ember, egy olyan kis lény ami képtelen lenne ilyen formában a világban élni, csak 9 hónap múlva (+ pár évre rá) érzékelné miben él. ezt nevezitek embernek?

2011. márc. 14. 15:46
 27/48 anonim ***** válasza:

Az örökbeadás is egy lehetséges opció, ha annyira nem akarod megtartani.

Ketten kellettetek, hogy összehozzátok ezt a gyereket, az édesapja is felelős érte. Így a döntésben neki is van szava. Annyira járhatatlan út ketten otthont teremteni a picinek?

2011. márc. 14. 15:53
 28/48 anonim ***** válasza:
Nem érdekelnek az emberi jogok ... Pff. Ez megint egy bátor kijelentés. Mindenestre akárhogy fogod védeni magad (még ha van is igazság abban amit leírsz) NEM LESZ IGAZAD. Nem védekeztél, becsúszott a Te hibád! Ill. a partneredé. Úgyhogy akik nem támogatják az abortuszt, nem azok képviselnek rossz álláspontot hanem Te aki megpróbálod bebizonyítani h ez a leghelyesebb döntés. Lehet, hogy ésszerű de semmiféleképp sem helyes! Az abortuszra mincs megfelelő magyarázat. (Vannak nagyon drasztikus esetek de azt mondom ilyenekre h nem védekeztem összejött és nem kell, amikor tudtam h mivel játszom, erre nincs mentség!) Persze én nem is kezdtem volna bele a prédikálásba csak ahogy már mondtam annyira próbálod győzködni az embereket arról h az abortusz milyen helyes döntés h engem kissé felháborított.
2011. márc. 14. 16:17
 29/48 A kérdező kommentje:

Az a baj h nem ismeritek a jelenlegi helyzetem ami nem kedvez senkinek

nem lennenk kepesek ketten sem gondoskodni róla

2011. márc. 14. 16:56
 30/48 anonim ***** válasza:
De ezt mindenki megérti, de ha Te ezt eddig is tudtad, akkor mért nem használtatok óvszert?????
2011. márc. 14. 17:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!