Az abortusz milyen 14évesen?
Rossz testileg is, rossz lelkileg is.
Testileg a méhszájtágítás fájdalmas, mert még nem szültél, és laminária pálcával tágítanak, aminek a felhelyezése is fáj, és a tágulás is, ami nem kis idő, van, akinek felér egy vajúdással, de olyan is előfordul, akinek nem fáj annyira erősen. Utána altatnak, a beavatkozást nem érzed, de utána elég erős lehet a vérzés. Utána a kontrollig nem lehet emelni, komolyabb testmozgást végezni (tesi óra se). Sajnos benne van a pakliban, hogy utána nem maradsz terhes, amikor már szeretnél babát. (Pl. a barátnőm)
Lelkileg szintén rossz, mert akárhogy is fogant a baba, kitörölhetetlen emlék marad, ráadásul aki úgy érzi, hogy mindent összevetve jól döntött, amikor az abortuszt választotta, általában az is sokat gondol rá.
14 évesen olyan, hogy ingyen van.
Szerintem nincs korhoz kötve, hogy mikor jó vagy rossz. Nem jó ez soha. Nekem volt huszonéves koromban, túléltem, de az a két nap amit kórházban kellett töltenem nagyon rossz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!