Kinek milyen tapasztalata van missed ab, vagy abortusz után történő teherbeeséssel?
Szia. Sajnos van ilyen tapasztalatom. Missed ab-om volt 3,5 évvel ezelőtt, elhalt 9 hetes terhesség, 10. héten missed.
De 3 hónap várakozás után az első hónapban nem, de a másodikban megfogant a babánk, aki már nem is olyan baba, 3 éves ovodás :) Ja, és a mensim nekem előtte is rendszertelen és hosszú ciklusú volt, és utána is.. SZülés óta kezd hasonlítani a "normálisra" 33-35 naposra beállt, a 37-57 helyett :) Sikerülni fog!
A barátnőmnek volt ilyen, neki azt mondta az orvos, 3 hónap pihenő után próbálkozhatnak. (Rögtön össze is jött nekik.) Állítólag ilyenkor fogékonyabb a méh a beágyazódásra. Neki is rendszertelen volt, és ennél a 2. terhességnél vérezgetett is az elején, sárgatest hormont kellett szednie. Szerintem egy hormonális kivizsgálás nem árthat, biztos ami biztos, főleg, ha előtte nem volt rendszertelen a menstruációd.
Sok sikert a babához!
Nekem márc. végén volt, májusban már próbálkozhattunk, de azóta sincs semmi. A ciklusom beállt 29 napra, de sok a köztes vérzés. Sajnos én nem azok közés tartozom, akiknek rögtön sikerül. Van már egy gyerekem, ő 5.hónapban fogant.
Vágjatok bele, aztán ha nem jön össze,akkor érdemes egy kontrol és hormonvizsgálat.
Köszönöm a válaszaitokat és gratulálok Nektek! Akkor ugye azért a mai technikák mellett már nem valószínű, hogy bármi maradandó károsodásom lenne?
És valóban ugyanolyan rizikóval jár a művi befejezés szerintetek, mint egy művi terhességmegszakítás?
Szia nekem sajnos 3 műtétem volt már elhaltak a babák és az első műtét után mikor kivártuk a 3 hó pihit rögtön a második együttlétünkre összejött a baba.Álítólag olyankor hamarabb teherbe lehet esni
Üdv Nik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!