Abortusz v inkább nem akarni a babát és fiatalon, tapasztalatlanul, talán még rosszul körülmények mellett is felnevelni egy ártatlan gyereket?
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 15:18
41/48 anonim válasza:
Elmondom én mi a baj. Buta vagy. Sajnálom, nem bántásból írom, de ez az igazság. Amiet itt írsz.....és csak arra reagálsz, amire akarsz....Hosszan elemezhetném itt az általad leírtakat mondatról mondatra, de minek? Úgyis tudjuk mi lesz a vége.
42/48 anonim válasza:
Igen, én is úgy érzem, hogy nem hallja amit mondunk.
Valóban jár GYES és családi, és egyszeri anyasági támogatás, és használtan is van babaruha ha ezt se tudnád, sőt babakocsi és kiságy is van használtan, töredékáron. Pelenka nincs. Azt újonnan kell megvenni.
És ha jól értem arra vagy kíváncsi ki mit tenne a helyedben? Én soha nem ölnék embert, a gyerekemet még annyira se, így nincs az a körülmény, amiért én az abortuszt választanám.
43/48 anonim válasza:
Hogy tudsz egyáltalán olyat leírni hogy nem ember ami a hasadban van? Ő attól él hogy nem kint ugrál körülötted. Írod hogy nemsokára 20 éves leszel nem hiszem hogy túl fiatal lennél ahhoz hogy felneveld a gyereket. Én 19évesen férjhez mentem és 20 évesen szültem az első gyerekem 25 évesen a 2. gyereket. Nem azt nézd hogy mennyibe kerül felnevelni stb. Persze kell pénz hozzá de ne a legdrágább cuccokat nézd lehet használtan olcsón babaholmikat venni. Sőt már láttam olyat is hogy ingyen elvihető. Nem kell flancolni!!! Sőt ahogy már irták gyes és családa valamint anyasági is jár. De ha ennyire ellene vagy hisz ahogy olvastam te csak az abortuszt hajtogatod, akkor inkább add örökbe. Azzal tisztába vagy hogy van olyan nő aki 1 abortusz után is meddő lehet. Most megölöd ha kelleni fog akkor majd nem lehet! Legalább csak gondolkodj el azon amiket eddig irogattak és ne gyere azzal hogy az egyetlen megoldás az abortusz. Szerintem te már amikor kiirtad a kérdést tudtad mit akarsz
44/48 anonim válasza:
Hát ja am ezt birom, hogy kikéri itt az emberek véleményét, leirjuk Neki 100-an, hogy mit gondolunk és mindegyikkel szemben ellenséges mert már igyis úgyis eldöntötte h abortuszra megy :D És fel van háborodva h az emberek nem értenek egyet vele ... Szerintem zárjuk rövidre mostmár ezt a témát, azt mondod Anyukád mondta Neked h ne hallgass rám. Akkor minek kérdezel ki bennünket? Döntöttél ahogy döntöttél, Te dolgod. Sok sikert a továbbiakban!
46/48 anonim válasza:
Szerintem az is szomorú hogy a szülő azt tanácsolja a gyerekének hogy ölje meg a gyerekét aki az ő unokája lenne. Szerintem mellette kellene állnia és segíteni amiben csak tudja. Ezért szülő a szülő. Jó szomorú hogy így járt fiatalon de már ezen változtatni nem lehet ez már megtörtént. Segítenie kellene nem pedig ész nélkül küldeni bortuszra. Nekem is van egy lányom én biztos mellette állnék. Sajnos sokan nem így vannak ezzel!
47/48 anonim válasza:
Bocs, hogy közbeszólok. Miért írod azt, hogy a szüleid hamarosan meg fognak halni? Betegek? Miért vagy abban biztos, hogy a barátod nem segítene? Illetve a szülei? Azért, mert konzervatívok? Egy próbát nem megér?
48/48 anonim válasza:
Örökbeadáson még nem gondolkodtál? Ha gondolod beszélgethetünk.
Minden jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!