Abortusz v inkább nem akarni a babát és fiatalon, tapasztalatlanul, talán még rosszul körülmények mellett is felnevelni egy ártatlan gyereket?
Rengeteg gyerek nő fel Avent cumisüveg, 3 babakocsi és Fisher Price játékok, valamint Adidas melegítő és Nike cipő nélkül BOLDOGAN, lelki sérülések nélkül. Egy vicc azt állítani, hogy ha nem adhatok MINDENT akkor nem adok SEMMIT, még az életét sem.
És igenis ÉLET, ő bizony él, te akárhogy fogod is fel. A szíve ver, tápanyagot vesz fel és oxigént, gyilkosság nélkül pedig megszületik, lélegzik, sír. Nem onnantól él valaki, hogy ki tudja mondani a nevét. Mégha neked kényelmes is ezt hinni!
Beszélsz itt arról, hogy nincs pénz, rossz helyzetben vagy, stb. Tudod mennyibe kerül egy abortusz? 30.000 forint! És tudod mennyibe kerül egy csomag óvszer? 300 forint! Csak így viszonyításképp!
Az csak egy dolog, hogy azt írtad te megtartanád, de akkor is teljesen abszurd dolgokkal takarózol és csakis saját magadat tudod azzal a sok hülyeséggel meggyőzni, amit leírtál! Mellette azt kérdezed, hogy "ezt" nevezzük embernek? Hogy kérdezhetsz ilyet? Onnantól kezdve, hogy van szívhangja, egy érző, emberi lény! Bár én előtte sem tudnám elvetetni!
De azt teszel amit akarsz! Azt írtad, hogy mindig is egy felelőtlen fruska voltál. Hát most majd felnősz egy abortusz után! Majd amikor rájössz, hogy nincs visszaút!
felelősséget vállalok bármiért, de nem akarok neki rosszat, nem akarom h 10-en éveken át szenvedjen, mert az elején már rosszul indulna minden, és tényleg nincs segítségem. különben se tudom feltalálni magam, tudatlan vagyok, ezt is tudom. Senkit se hibáztatok, Ti mondjátok ezerrel ugyan azt, mert írtam sok mindent és abból egyetlen egy mondatot kiragadtok, azt kifejtitek. Nem az a fontos én mit gondolok erről, hanem hogy a helyemben más mit tenne, nem hallgatok senkire, csak magamra, de véleményeket csak kérhetek.
anyukám szerint ne hallgassak Rátok. Segíteni tudnak, de ÉN nem tudok, mert az ég világon egy rossz érettségin kívül semmim sincs, és gyest egyáltalán kapok? ezt se tudom.
20 leszek.
családi pótlék nincs - az iskola 20 éves kortól nem biztosítja- munka időnek számít egyáltalán h iskolába járok?
A családi pótlék nem rád vonatkozott, hanem a picire! Az iskola nem számít munkaidőnek!
Itt vitatkozol velünk, abortusz ellenesekkel, hogy te véleményt kértél! És kaptál is! Mit tehetnénk még?
Az a baj, hogy te meg sem hallod amit mondunk, mert te már döntöttél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!