Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abortusz v inkább nem akarni...

Abortusz v inkább nem akarni a babát és fiatalon, tapasztalatlanul, talán még rosszul körülmények mellett is felnevelni egy ártatlan gyereket?

Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 15:18
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Rengeteg gyerek nő fel Avent cumisüveg, 3 babakocsi és Fisher Price játékok, valamint Adidas melegítő és Nike cipő nélkül BOLDOGAN, lelki sérülések nélkül. Egy vicc azt állítani, hogy ha nem adhatok MINDENT akkor nem adok SEMMIT, még az életét sem.

És igenis ÉLET, ő bizony él, te akárhogy fogod is fel. A szíve ver, tápanyagot vesz fel és oxigént, gyilkosság nélkül pedig megszületik, lélegzik, sír. Nem onnantól él valaki, hogy ki tudja mondani a nevét. Mégha neked kényelmes is ezt hinni!

2011. márc. 14. 17:39
 32/48 Tinker Bell ***** válasza:
72%

Beszélsz itt arról, hogy nincs pénz, rossz helyzetben vagy, stb. Tudod mennyibe kerül egy abortusz? 30.000 forint! És tudod mennyibe kerül egy csomag óvszer? 300 forint! Csak így viszonyításképp!

Az csak egy dolog, hogy azt írtad te megtartanád, de akkor is teljesen abszurd dolgokkal takarózol és csakis saját magadat tudod azzal a sok hülyeséggel meggyőzni, amit leírtál! Mellette azt kérdezed, hogy "ezt" nevezzük embernek? Hogy kérdezhetsz ilyet? Onnantól kezdve, hogy van szívhangja, egy érző, emberi lény! Bár én előtte sem tudnám elvetetni!

De azt teszel amit akarsz! Azt írtad, hogy mindig is egy felelőtlen fruska voltál. Hát most majd felnősz egy abortusz után! Majd amikor rájössz, hogy nincs visszaút!

33/48 anonim ***** válasza:
Már válaszoltam egyszer neked én is,én megtartottam 21 évesen főiskolásként.Minek tetted fel a kérdést? Mi akik ellene vagyunk az abortusznak, nem mi vagyunk a hibásak,hogy terhes lettél,és hiába próbálod bizonyítani nem neked van igazad.Senkinek sincs joga dönteni a másik élete felett.Felelős vagy azért a kis életért akit a szíved alatt hordasz.Nem védekeztél pedig tudtad,hogy ha becsúszik akkor nem lesz megfelelő háttér.De azért ne öld meg a saját gyereked mert felelőtlenek voltatok,joga van az élethez,akkor is,ha téged nem érdekelnek az emberi jogok.Azon kívül miért itt kérdezed mit csinálj? Elég felnőtt voltál a szexhez,legyél felnőtt dönteni ebben a gyerek apjával együtt.Ha örökbe adod is sokkal jobban jár a baba is mert nem veszed el tőle a lehetőséget.Hidd el nekem akarni kell és meg lehet ezeket a dolgokat oldani.
 34/48 A kérdező kommentje:

felelősséget vállalok bármiért, de nem akarok neki rosszat, nem akarom h 10-en éveken át szenvedjen, mert az elején már rosszul indulna minden, és tényleg nincs segítségem. különben se tudom feltalálni magam, tudatlan vagyok, ezt is tudom. Senkit se hibáztatok, Ti mondjátok ezerrel ugyan azt, mert írtam sok mindent és abból egyetlen egy mondatot kiragadtok, azt kifejtitek. Nem az a fontos én mit gondolok erről, hanem hogy a helyemben más mit tenne, nem hallgatok senkire, csak magamra, de véleményeket csak kérhetek.

anyukám szerint ne hallgassak Rátok. Segíteni tudnak, de ÉN nem tudok, mert az ég világon egy rossz érettségin kívül semmim sincs, és gyest egyáltalán kapok? ezt se tudom.

2011. márc. 14. 18:26
 35/48 anonim ***** válasza:
kapsz gyest meg családi pótlékot, hány éves vagy?
2011. márc. 14. 18:31
 36/48 A kérdező kommentje:

20 leszek.

családi pótlék nincs - az iskola 20 éves kortól nem biztosítja- munka időnek számít egyáltalán h iskolába járok?

2011. márc. 14. 18:34
 37/48 anonim ***** válasza:
családi pótlékot a baba után kapsz, nem magad után
2011. márc. 14. 18:35
 38/48 A kérdező kommentje:
értem. nem sok mindent tudok erről, nem igazán foglalkoztam ezekkel
2011. márc. 14. 18:36
 39/48 anonim ***** válasza:
nem nem munkaidő ezért gyedet nem kapsz,de a gyes az alanyi jogon jár,meg a családi( a baba miatt) sőt ha rendesen jársz védőnőhöz akkor kapsz egyszeri anyasági támogatást ami kb 65ezer ft, a gyes+ a családi kb 40ezer havonta
2011. márc. 14. 18:37
 40/48 Tinker Bell ***** válasza:

A családi pótlék nem rád vonatkozott, hanem a picire! Az iskola nem számít munkaidőnek!

Itt vitatkozol velünk, abortusz ellenesekkel, hogy te véleményt kértél! És kaptál is! Mit tehetnénk még?

Az a baj, hogy te meg sem hallod amit mondunk, mert te már döntöttél!

2011. márc. 14. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!