Mit tennétek a helyemben? Abortusz vagy felnevelni?
Figyelt kérdés
Még tanuló vagyok. A barátom amikor megtudta hogy terhes vagyok elhagyott. Én sem érzem még magam érettnek az anyasághoz. Egy hely van, ahová esetleg tudnám vinni a gyerekeket (ikrek) az anyámnál van ahol most is lakom. Fűtés nincs. Víz kint az udvaron. Nekem semmi bevételem nincsen. Édesapám 3 hónapja halt meg. Mit csináljak? Örökbeadni nincs szívem őket, nem bírnám elviselni, hogy van valahol 2 gyerekem.2013. jún. 17. 20:32
131/134 anonim válasza:
Voltál orvosnál ? Sajnálom a picit ,reméljük a másik már megmarad .Azért csúnya dolog ezt leirni,de egy babával még mindig könnyebb dolgod lesz .Sok ikerterhességnél lehet hallani,hogy csak az egyik marad meg ..
132/134 anonim válasza:
Szia, először is őszinte részvétem a kicsi miatt és kérlek ne haragudj a személyeskedésért, de művileg ki kellett venni a picit?
Csak azért kérdezem, mert sajnos engem is érit, az egyik baba elhalt, 6 hetesen és az orvos azt mondta távozik magától, de az egyik ismerősöm pedig azt mondta, őt műtötték, nehogy valami bent maradjon és károsítsa a meglévő babát...Érdekelne a te tapasztalatod. Ha van erőd erről beszélni.
134/134 anonim válasza:
Végül elment a másik baba is (egy másik kérdésénél olvastam.) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!