Mit tennétek a helyemben? Abortusz vagy felnevelni?
Figyelt kérdés
Még tanuló vagyok. A barátom amikor megtudta hogy terhes vagyok elhagyott. Én sem érzem még magam érettnek az anyasághoz. Egy hely van, ahová esetleg tudnám vinni a gyerekeket (ikrek) az anyámnál van ahol most is lakom. Fűtés nincs. Víz kint az udvaron. Nekem semmi bevételem nincsen. Édesapám 3 hónapja halt meg. Mit csináljak? Örökbeadni nincs szívem őket, nem bírnám elviselni, hogy van valahol 2 gyerekem.
48-asnak igaza van, én is ezért az örökbeadást pártolnám, keress rá a neten erre, hogyan működik pl. ez a nyílt örökbeadás. ha valóban nincs fűtésetek, de ezt nem is értem, akkor hogy éltek, el fogják venni őket, ez igaz, nem fogja a védőnő engedni, hogy ilyen helyen legyenek. pontosan mit takar az, hogy nincs fűtés?
a terhesség is sok kiadással jár, de szerintem azt meg lehet oldani, én pl. szívesen küldök vitamint neked, de az örökbeadás lenne a legokosabb döntés.
2013. jún. 18. 08:56
52/134 anonim válasza:
Kérdező (#49), az általad leírt körülmények közé jó sansszal nem...
2013. jún. 18. 08:58
53/134 anonim válasza:
Egyébként Kérdező, egyszerű a dolog, menj el a családsegítőshöz, az még ugye nem kötelez semmire, sőt... viszont valószínű, hogy olyan meggondolások, olyan lehetőségek, olyan javaslatok is elhangzanának, ami laikusoknak eszébe sem jut, lévén a családsegítős védőnőnek ez a szakmája, és pont azért fizetjük (mi, közösen az adónkból), hogy az ilyen helyzetekbe kerülő embereknek, pároknak tanácsot tudjon adni. Szóval nyugodtan menj el, és előzőleg készülj fel, írd össze a kérdéseidet akár...
2013. jún. 18. 09:17
54/134 anonim válasza:
Így van, jó eséllyel indulsz azért, hogy ne vihesd haza őket!
2013. jún. 18. 09:29
55/134 anonim válasza:
Én leginkább az egészség miatt aggódnék. Ikreket kihordani, és felnevelni 45 kg-osan és betegen, azt hogy gondoltad?
2013. jún. 18. 09:48
56/134 anonim válasza:
Biztos lepontoztok,de szerintem a kérdezö csak unatkozik,eléggé kamu szaga van a szavainak.... :(
2013. jún. 18. 10:08
57/134 anonim válasza:
Ikerterhességnél hamarabb látszik a poci !... (valaki a terhesség korát firtatta )
2013. jún. 18. 10:09
58/134 anonim válasza:
Tisztában vagyok azzal,hogy pár ruhadarabbal nem lesz annyira kisegitve,ezért is kérdeztem,hogy ki miben tud segiteni.Még tudok másban is,bár az tény,hogy a gázt és a vizet nem tudom bekötni nálatok:(
Menj el mindenképpen a családsegitőhöz és az a segélytelefon is jó,ott is tudnak segiteni babakelengyével,állitólag ami pénzbe kerül vizsgálat,ha az ő ajánlásukkal mész az orvoshoz az is ingyenes lesz,na és persze tudnak segiteni tanácsokkal,hogy milyen esélyeid vannak.Ha arra a döntésre jutsz,hogy megtartod őket,akkor mozgass meg minden követ a babák érdekében.
A segitséget meg fogadd el bárkitől:)
2013. jún. 18. 10:15
59/134 anonim válasza:
Izé, szerintem csak olyantól szabad akár tanácsot, akár segítséget elfogadni, aki cserébe nem kér semmit, nem vár el semmit, nem akar megszabni semmit... ez fontos. Az embernek a saját érdekében meg kell tudni különböztetni azokat, akik tényleg segíteni akarnak, és azokat, akiket a saját önzésük, a saját meggyőződésük motivál, és nem a másikon segítés.
2013. jún. 18. 10:20
60/134 anonim válasza:
Szerencsére én nem kaptam senkitől olyan segitséget amiről te beszélsz.Elnézést,hogy egy kicsit pozitivabb vagyok és nem egyből a negativ oldalára gondolok a segitségnek.Nálam azt jelenti a segitség,hogy az önzetlen,és én erre gondoltam!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!