Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Abortusz vagy felnevelni?

Figyelt kérdés
Még tanuló vagyok. A barátom amikor megtudta hogy terhes vagyok elhagyott. Én sem érzem még magam érettnek az anyasághoz. Egy hely van, ahová esetleg tudnám vinni a gyerekeket (ikrek) az anyámnál van ahol most is lakom. Fűtés nincs. Víz kint az udvaron. Nekem semmi bevételem nincsen. Édesapám 3 hónapja halt meg. Mit csináljak? Örökbeadni nincs szívem őket, nem bírnám elviselni, hogy van valahol 2 gyerekem.
2013. jún. 17. 20:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/134 anonim ***** válasza:
69%

Most várom a 2. babámat, de én is azt javasolnám, hogy ilyen háttérrel ne tartsd meg őket!

Egy gyerekre se egyszerű mindent beszerezni, hát még kettőre és főleg egyszerre!

Fiatal vagy még, bőven van időd gyereket szülni!

2013. jún. 17. 21:13
 22/134 A kérdező kommentje:
március 10 jött meg utoljára. de mivel nagyon vékony vagyok és gyomorfekélyes ne tudok enni ezért örülök ha évente 3-4 menstruációm van de az is csak pár napig. Szóval az orvos szerint erre nem lehet alapozni. De az ikrek méretei 8 hetesnek felelt meg amikor elmentem uh-ra. Szívhang is volt már mindkettőnél és valami hólyag is.
2013. jún. 17. 21:13
 23/134 anonim ***** válasza:
29%
Annyiban igaza van hogy kilátástalan eléggé a helyzet. de bölcsibe lehet adni addig dolgozhat. sok megoldás van ha nagyon szeretnéd őket de ami igaz az igaz felelőségteljesen dönts mert végig kiséri az életed és meg kellene huznod a gatyaszárat.
2013. jún. 17. 21:15
 24/134 anonim ***** válasza:
27%
Az ikres vagyok. Már ahol. Nehogy azt hidd, hogy ha nincs elég tej (ikreknél pl. nem sokáig elég az anyatej), akkor kap. 4 ikres ismerősöm van, egyikünknek sem ajánlotta az orvos, sem senki, sőt, aki rákérdezett, annak azt mondták, hogy ez nem úgy működik.... Szóval elméleti dologról írsz,ami a gyakorlatban nem igazán működik. A koraszülö6tről is tápszerrecepttel engednek ki mindenkit.
2013. jún. 17. 21:15
 25/134 anonim ***** válasza:
37%
Jajj, 31-es! Mi a fenéből táplálná hozzá????????????
2013. jún. 17. 21:16
 26/134 anonim ***** válasza:
34%
Hát nem tudom... elég húzós gondolkodj el rajta... ha van kedved privátban beszélgeetni irj nyugodtan nagyon nagy döntés!
2013. jún. 17. 21:17
 27/134 A kérdező kommentje:
Köldököm alatt kb. 3 centire kezdődik a dudor. 45 kiló vagyok lehet hogy azért látszik ennyire.
2013. jún. 17. 21:18
 28/134 A kérdező kommentje:
És ők éreznek valamit a műtétből? Nagyon fájhat nekik?
2013. jún. 17. 21:20
 29/134 anonim ***** válasza:
73%
miből táplálná hozzá... nem ugy megy... és ezt pont nekem mondja? Kértem-kaptam.8 hónapig(napi800ml) nem kell üveges babakaját venni.zöldséges gyümi tök stb... ne mondja már nekem senki h nem lehet kijönni abból a pénzből... nem vitát szítanék. De ha segítsége van akkor igen is.
2013. jún. 17. 21:24
 30/134 anonim ***** válasza:
83%
Uram Atyám! Szegény lány! Azonnali segítségre van szükséged és nem csak a gyerekek miatt. Ilyen fiatalon ennyi problémával... Borzasztó. Én nem adnék tanácsot babavállalás terén, mert én nagyon szeretnék babát, az elsőt elveszítettem, így nem vagyok hiteles tanácsadó. Viszont azt mindenképpen szíveld meg, hogy megkeresel valamilyen alapítványt, vagy szervezetet, vagy bárkit, hogy milyen háttérrel rendelkezel és milyen problémákkal küzdesz. Fordítani kell magadon és hangsúlyozom, nem a babák miatt, ők már csak hab a tortán. Magad miatt! Így nem lehet élni, túl fiatal vagy ahhoz, hogy végleg tönkretedd magad magad, illetve tönkretegyen a környezeted.
2013. jún. 17. 21:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!