Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Abortusz vagy felnevelni?

Figyelt kérdés
Még tanuló vagyok. A barátom amikor megtudta hogy terhes vagyok elhagyott. Én sem érzem még magam érettnek az anyasághoz. Egy hely van, ahová esetleg tudnám vinni a gyerekeket (ikrek) az anyámnál van ahol most is lakom. Fűtés nincs. Víz kint az udvaron. Nekem semmi bevételem nincsen. Édesapám 3 hónapja halt meg. Mit csináljak? Örökbeadni nincs szívem őket, nem bírnám elviselni, hogy van valahol 2 gyerekem.
2013. jún. 17. 20:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/134 anonim ***** válasza:
33%

Szia! Nagyon sajnálom a helyzetedet...

Nincs esetleg rokon, vagy ismerős, barát, aki tudná vállalni őket, amíg jobb lesz a helyzet? Létezik olyan, hogy családba fogadás, így hivatalosan lehet más a gyámja, de mégis láthatod őket.

2013. jún. 17. 21:27
 32/134 anonim ***** válasza:
67%
mióta babás vagy eszel rendesen? Ha ilyen magasan van a pocid én nem 10 hetesnek mondanám... a méh nagysága 20 hetesen éri el a köldököt. Ezt vedd számításba.. ikrek azért is kisebbek a megszokottnál. Meg ha nem is eszel miből fejlődjenek? Nekem nagyon gyanús... rosszullétek vannak?
2013. jún. 17. 21:30
 33/134 A kérdező kommentje:
nincs sajnos.
2013. jún. 17. 21:31
 34/134 A kérdező kommentje:

Nem, alig eszem. Nem tudok enni sajnos. Ebédet eszek csak mást nem. Nem is vagyok éhes de terhesség előtt is így volt. Nem abszolut nem vagyok rosszul és nem is voltam. Mostanában a fejem fáj sokat, de lehet a meleg miatt. Hányinger sem volt egyáltalán.

Hát ennyire elnézte volna a doki? Má 20 hetes lennék? Talán jobb is lenne, mert akkor nem tudnám őket elvetetni.

2013. jún. 17. 21:34
 35/134 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem tartsd meg őket,menj anyaotthonba,vagy barátokhoz,kérj támogatást,apukának pedig muszáj gyerektartást fizetnie.
2013. jún. 17. 21:36
 36/134 A kérdező kommentje:
de semmi bizonyíték hogy övék az ikrek.
2013. jún. 17. 21:38
 37/134 anonim ***** válasza:
100%

hát 20 még csak nem de sztem több lehet az. Tényleg anya otthon nézz utána..

[link]

2013. jún. 17. 21:42
 38/134 A kérdező kommentje:
Azthiszem velem maradnak én nem tudom őket megölni.
2013. jún. 17. 21:46
 39/134 anonim ***** válasza:
37%

apa mindenképpen felelős, gondolom ha nem ismeri el őket, akkor apasági teszt, azt nem tudom, mennyibe kerül és ki fizetni, de nyilván szükséges.

DE vele is beszélj, mindenképpen!!

mindent meg lehet oldani, de azért a terhesség pénzbe kerül, ezt is beszéld meg, vagy anyukáddal, vagy mással, vagy menj anyaotthonba, bármi. nézz utána, érdeklődj.

ha 10 hetes vagy, két heted van abortuszra menni, amit nem egy nap elintézni, etért muszáj döntened.

a legjobb egyébként az örökbe adás lenne, ebben az esetben mellékes, te mit érzel, ha odaadod a gyerekeket valakinek, hiszen a lényeg az lenne, nekik JÓ legyen.

2013. jún. 17. 21:56
 40/134 anonim ***** válasza:
77%
Ne haragudjon meg senki,de főleg Te ne,én elvetetném őket. 2 gyerek felnevelése nem kevés pénz,ilyen körülmények közé pedig nem vállalnám. Ha lenne egy nem alkesz,normális szülőd,vagy egy párod,aki támogatna,akkor simán azt mondanám,hogy vágj bele,de így... Csak szenvedés lenne,nagyon sok kérdőjellel,sírással karöltve.
2013. jún. 17. 22:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!