Mit tennétek a helyemben? Abortusz vagy felnevelni?
Szia! Nagyon sajnálom a helyzetedet...
Nincs esetleg rokon, vagy ismerős, barát, aki tudná vállalni őket, amíg jobb lesz a helyzet? Létezik olyan, hogy családba fogadás, így hivatalosan lehet más a gyámja, de mégis láthatod őket.
Nem, alig eszem. Nem tudok enni sajnos. Ebédet eszek csak mást nem. Nem is vagyok éhes de terhesség előtt is így volt. Nem abszolut nem vagyok rosszul és nem is voltam. Mostanában a fejem fáj sokat, de lehet a meleg miatt. Hányinger sem volt egyáltalán.
Hát ennyire elnézte volna a doki? Má 20 hetes lennék? Talán jobb is lenne, mert akkor nem tudnám őket elvetetni.
apa mindenképpen felelős, gondolom ha nem ismeri el őket, akkor apasági teszt, azt nem tudom, mennyibe kerül és ki fizetni, de nyilván szükséges.
DE vele is beszélj, mindenképpen!!
mindent meg lehet oldani, de azért a terhesség pénzbe kerül, ezt is beszéld meg, vagy anyukáddal, vagy mással, vagy menj anyaotthonba, bármi. nézz utána, érdeklődj.
ha 10 hetes vagy, két heted van abortuszra menni, amit nem egy nap elintézni, etért muszáj döntened.
a legjobb egyébként az örökbe adás lenne, ebben az esetben mellékes, te mit érzel, ha odaadod a gyerekeket valakinek, hiszen a lényeg az lenne, nekik JÓ legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!