Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Abortusz vagy felnevelni?

Figyelt kérdés
Még tanuló vagyok. A barátom amikor megtudta hogy terhes vagyok elhagyott. Én sem érzem még magam érettnek az anyasághoz. Egy hely van, ahová esetleg tudnám vinni a gyerekeket (ikrek) az anyámnál van ahol most is lakom. Fűtés nincs. Víz kint az udvaron. Nekem semmi bevételem nincsen. Édesapám 3 hónapja halt meg. Mit csináljak? Örökbeadni nincs szívem őket, nem bírnám elviselni, hogy van valahol 2 gyerekem.
2013. jún. 17. 20:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/134 anonim ***** válasza:
100%
Apasági tesztre a bíróság kötelezi, ha jól tudom és ha kiderül, hogy ő az apa, akkor ő fogja fizetni. De javítsatok ki, ha tévedek.
2013. jún. 17. 23:05
 42/134 anonim ***** válasza:
85%
Miért nem fogunk össze ha ő úgy dönt,hogy megtartja a babákat?Ki miben tud segiteni?Kár,hogy messze lakok:( mert itt van 5 zsák babaruhám,de ha arról van szó szivesen postázok jó párat belőle!
2013. jún. 18. 00:02
 43/134 anonim ***** válasza:
61%

www.valsagterhesseg.org

segélytelefon:70/2252525

Itt is tudnak segiteni!

2013. jún. 18. 00:21
 44/134 anonim ***** válasza:
100%
42-es le a kalappal, azonnal elöntötte a könny a szemeim ahogy olvastam a válaszod. Szóljatok, ha bármiben tudok segíteni!
2013. jún. 18. 07:41
 45/134 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok nagyon nem is gondoltam volna. Talán meg tudom oldani valahogy hogy ne ismeretlen anyukáktól kelljen elvennem a ruhákat. Tényleg talán turkálóból lesznek ruhák, egész jó cuccok is szoktak ott lenni.
2013. jún. 18. 07:49
 46/134 anonim ***** válasza:
2013. jún. 18. 08:12
 47/134 anonim ***** válasza:
90%

Fűtés nincs. Víz kint az udvaron. Nekem semmi bevételem nincsen.

Ne is haragudj, de ha megszülöd is, haza nem viheted. A védőnő nem fogja engedni, hogy egy majdnem komfort nélküli helyre vidd őket. Az anyaotthon sem biztos, hogy összejön, ha igen, akkor az is csak ideiglenes.

Szóval ilyen anyagi körülmények közé ha szülsz, akkor jól gondold meg.

2013. jún. 18. 08:17
 48/134 anonim ***** válasza:
73%

Bármilyen kedves és nagylelkű is a felajánlás, azért lássuk be, pár babaruhával nincs kisegítve.

November-december a szülés ideje. Egy fűtés nélküli házba vigyen haza két babát télen?! Víz kinn...Pénz, megtakarítás nincs. Apuka nem segít. A babáknak a szükséges felszerelésen kívül kell tápszer, pelenka, gyógyszer, de mivel ti is anyukák vagytok, tudjátok, mi mennyibe kerül. Később miből, hogyan fog venni gyümölcsöt, húst, még később pedig cipőt?

Sok jót írtok, de ne legyünk már naivak...A pénzek átutalásának is van ideje, nem hullik azonnal az ölébe.

Bölcsi...már ha van. És ha van hely. Munkanélküli szülőnek ritka esetben veszik fel a gyerekét. A bölcsi is pénzbe kerül, étkezést, gondozási díjat fizetni kell. Semmi sem garantálja, hogy bármilyen kedvezményt kap. Még egy érettségije sincs! Hová veszik fel így dolgozni? Legfeljebb gyárba, szalag mellé, 2-3 műszakba. Pici gyerekek mellett ez lehetetlen. Ha betegek, ki marad velük?! Egy alkoholista nagymama?!

Az anyaotthon is pénzbe kerül, oda sem fogják ingyen befogadni, ráadásul sok esetben hónapokat kell várni a bekerülésre.

Örökbeadni nincs szíved. Értem. Éhezni látni, rossz körülmények között nevelni őket van szíved. Nem lenne jobb a tudat, hogy a gyerekeid egy szerető, nekik mindent megadó családnál nőnek fel? Nyílt örökbefogadással te magad választhatod ki a pár, akinek odaadod.

Ha nem megfelelőek a körülmények, gyorsan megoldódik a gond, mert a gyámhivatal elveszi őket tőled.

2013. jún. 18. 08:43
 49/134 A kérdező kommentje:
nem vihetem haza őket???
2013. jún. 18. 08:48
 50/134 anonim ***** válasza:
91%

A bevezetett víz hiánya még hagyján...

Fűtés nélküli házba télen? Azért ezt te sem gondolod komolyan?! Rögtön rádsütik, hogy veszélyezteted őket, akkor pedig a gyámhivatal kiemeli a családból.

2013. jún. 18. 08:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!