Abortusz vagy bizonytalansag?
Figyelt kérdés
21 eves vagyok es 9 hetes terhes. Holnap fekszem be a korhazba, mert abortuszom lesz. Lelkileg mar teljesen ki vagyok keszulve. A parommal kulfoldon elek, ( en a mutet idejere haza jottem) o most is ott van, szoval egyedul kell vegig csinalnom ezt az egeszet....ha fel evvel ezelott jon a baba akkor nem is gondolkodtam volna el azon, hogy megtartsam vagy sem. Azota azonban elvesztettem szinte mindent ( munkat, otthont...stb)A parom fizetese annyira eleg, hogy a honap utolso heteben mar nem igazan tudunk mit enni. Ezert juttottam arra a dontesre, hogy elvetetem a babat, hiszen senki nem akarna, hogy a gyereke a kesobbiekben ehezze. Megis meg most is azon gondolkodom, hogy talan rossz dontest hoztam. Ha legalabb lenne egy lakasunk.....de hat alberletbe lakunk ahonnan hamarosan ki kell koltoznunk. Kerlek benneteket adjatok valami tanacsot igy az utolso pillanatban, hiszen meg mindig nem keso meggondolni.....2011. ápr. 13. 20:38
91/94 anonim válasza:
Dehogy bűn,hisz akárhogy is,te ott a kórházban ugy döntöttél anya szeretnél lenni,ez az érzés most már megmarad.Tegyétek rendbe a dolgaitokat,és vágjatok bele,és ne hibáztasd magad.Annak a magzatnak lehet hogy épp az volt a célja hogy előkészitsen téged az anyaságra.Nemtudom menniyre nyugtata meg ez téged,de pont nemrég járt igy az egyik barátnőm,csak ott a férfi nem szerette volna még a babát,mire eldöntötték hogy kell,sajnos ő is elvetélt,most már ismét babát vár,minden rendben velük,és ő is meg a párja is nagyon várják a kis jövevényt!
92/94 A kérdező kommentje:
Egy dologban teljesen biztos vagyok a tortentek utan: A kovetkezo babamat tiszta szivbol es mindenfele bizonytalansag nelkul fogom varni. Es mar most mindent meg teszek azert, hogy a leheto legegeszsegesebben eljek, hogy a leheto legjobban felkeszitsem a szervezetemet, hogyh aismet eljon az ideje a leheto legjobban erezze magat a pocakomban es ne forduljon elo meg egyszer ilyesmi....
2011. ápr. 22. 14:48
93/94 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Tudom hogy nagyon-nagyon régi ez a kérdés és nem célom vele régi sebeket feltépni, de ma valamiért újra előjött ez a kérdés, és gondoltam, megkérdezem, mi lett Veled azóta? Örömmel olvasnám, hogy jól alakulnak a dolgaid azóta :-)
94/94 anonim válasza:
Csatlakozom. Kérdező, írnál magadról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!