Abortusz? Az orvos nem vizsgált meg?!
Mi van?
Minek ez a sok felesleges kör? A te gyereked, ugyan mit izgat, hogy anyósod mit akar?
Minek ez a felesleges hajcihő.Mit érdekel az anyósod, úgyis kiderül hogy megtartod.Na az ilyen anyóst is agyon csapnám ,hogy a saját unokáját megöletné.Hány éves vagy ? Külön laktok?Első baba? Ha külön laktok akkor meg pláne ne szóljon be.
Írj , boldog baba várást!:))
Figyu! 13. hét betöltött terhességnél már nem végzik el az abortuszt, ha van szabályos jegyzőkönyved, ha nincs.
Játszd el a kedves mamának, hogy már nem tudják megcsinálni az abortuszt, mert betöltötted a 13. hetet. Azaz kezd el akkor a családvédelmissel az "interjút", mikor már kb. 10 hetes körül vagy. Akkor biztosan kifutsz az időből, mert 2-szer kell megjelenni a családvédelmisnél, és mifelénk akár 1 hét is eltelhet a 2 beszélgetés időpontja közt.
Meg az is idő (pár nap - 1 hét), hogy adnak időpontot a műtétre.
Miért fontos ez ha úgyis megtartod!!
Nehogy már anyós döntse el hogy mit csinálsz!!!
Szerintem meg ne várd el, hogy az orvos komolyan vegyen, ha előadod neki, hogy színjáték az egész.
Szerinted azon múlik, hogy piszkál-e az anyós, hogy eljátszod neki ezt a baromságot, és ha végül nem veteted el (bármilyen indokkal), nem fog a szülésig meg utána is gyötörni, hogy miért nem vetetted el?
A leghatásosabb módszer a piszkálás végleges befejezésére az lenne, ha csírájában elfojtanád: Anyuka, köszönjük a segítséget, de a babáról mi döntünk (én döntök). Nem fogom elvetetni, ha Anyuka nem kíváncsi rá, nem kell szeretnie és látogatnia, de én megtartom, és a döntésem végleges, ne is próbáljon lebeszélni.
Kb. ennyi.
Ultrahangot gondolom a műtét előtt csinálnának a kórházban úgyis, biztos ezért nem csinált.
De ezt most komolyan gondolod? Hadd kérdezzem meg, hány éves vagy? Mert ez nem túl "felnőtt" magatartás... Tartsd meg, ha meg akarod, nem értem minek futod a felesleges köröket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!