Abortusz? Az orvos nem vizsgált meg?!
Figyelt kérdés
Mikor meg tudtam, h kisbabát várok nagyon boldog voltam! Már a védőnőnél is voltam meg van a kis könyvem! De! Sajnos az anyósom mondta, h vettessem el! Persze a vizsgálatokat elfogom végezni ami az abortuszhoz kell! De csak azért, h ne piszkáljon ezzel! A kicsit természetesen meg szülöm:) El is mondtam az orvosnak, h mi a problémám! Az mondta, h akkor csináljuk meg a papírokat és utána természetesen vissza lépek! Csak azt nem értem, hogy miért nem csinált az nap uh , hogy akkor most pontosan az uh szerint hány heteske vagyok?! És ha jól tudom akkor kellet volna csinálnia és azt rá írni a leletre, hogy a terhességet nem kívánja meg tartani! És adott a családvételmishez papírt illetve a laborba a be utalókat! Akkor2011. okt. 3. 12:40
41/42 anonim válasza:
Ez a brazil szappanopera vajon hogy végződött?
42/42 anonim válasza:
Tenyleg, az ilyen kacifantos tobboldalas kerdeseknel legalabb a kerdezo vegye mar a faradsagot, h megirja, mi lett a sztori vege!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!