Abortusz? Az orvos nem vizsgált meg?!
Figyelt kérdés
Mikor meg tudtam, h kisbabát várok nagyon boldog voltam! Már a védőnőnél is voltam meg van a kis könyvem! De! Sajnos az anyósom mondta, h vettessem el! Persze a vizsgálatokat elfogom végezni ami az abortuszhoz kell! De csak azért, h ne piszkáljon ezzel! A kicsit természetesen meg szülöm:) El is mondtam az orvosnak, h mi a problémám! Az mondta, h akkor csináljuk meg a papírokat és utána természetesen vissza lépek! Csak azt nem értem, hogy miért nem csinált az nap uh , hogy akkor most pontosan az uh szerint hány heteske vagyok?! És ha jól tudom akkor kellet volna csinálnia és azt rá írni a leletre, hogy a terhességet nem kívánja meg tartani! És adott a családvételmishez papírt illetve a laborba a be utalókat! Akkor2011. okt. 3. 12:40
31/42 anonim válasza:
a sztori akkor is zavaros és logikátlan lépések vannak benne..
a kérdéssel pedig a kezelőorvoshoz kellene fáradni
32/42 anonim válasza:
A gyerekedről van szó ki kell állnod érte mert ettől leszel igazi anya. Nincs a földön fontosabb ember akit jobban kéne védened mint a gyermekedet ez egy olyan kapocs amit nem lehet szavakba mérni. Nem kell titkolnod hogy szeretnéd őt állj ki magadért és főleg érte. Anyósodnak nincs joga arra kényszeríteni hogy vetesd el. Különben meg szégyellje magát mégis csak az unokájáról van szó. Ha a saját gyerekedért nem tudsz harcolni akkor mégis kiért tudnál?
33/42 anonim válasza:
Ha a párod dolgozik, el kell menni albérletbe. Az örökség nem kifogás, attól még az övé marad. Én is örökölni fogok egy 70 millás házat anyámtól, de most akkor soha nem költözhetek el itthonról? Ide kell lebabáznom anyámékhoz, itt éljem le az életem, nulla önállósági-tapasztalattal és csendben várjam, amíg meghal anyám, és enyém lesz a ház, vagy mi???? Nevetséges!!!!
34/42 anonim válasza:
Bennem az a bizonytalan rossz érzés támadt, hogy a kérdező nem is igazán akarja megtartani ezt a babát. Az anyósa mögé bújik, és azt várja tőlünk, hogy rábólintsunk, hogy igen, vetesd el, ha az anyós úgy akarja.
Különben miért ne válaszolna a kényesebb kérdésekre, és miért írta ki kétféleképpen is a kérdést?
Sajnálom szegényt!
35/42 anonim válasza:
Ezt innen a távolból nem lehet kideríteni, de nagyon sántít a történet, ezért nem érdemes rá érzelemből reagálni és tanácsokat osztogatni. Vannak pszichológiai tanácsadók, akik segítenek, persze ők is csak akkor tudnak, ha őszinte velük a kismama.
36/42 anonim válasza:
minek ez a színjáték? papírok beszerzése meg ilyenek? be kell mutatni anyósnak őket mint a kisiskolásnak az ellenőrzőt, vagy megy Veled a viszgálatokra?
egyáltalán mi köze hozzá?
Szegényke, téged is jól megvert a sors egy ilyen anyóssal...
37/42 A kérdező kommentje:
Nem színjáték az egész! És nem vagyok bolond! Csak senkinek nem kívánok ilyen helyzetet!
2011. okt. 6. 08:06
39/42 Atroposz válasza:
Nem kéne színészkedni,ha megakarod tartani a babát költözz el.Nem kéne csak a fontos vizsgálatokra menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!