Abortusz? Az orvos nem vizsgált meg?!
Te vagy a 23 éves csaj 29 éves pasival? Ha igen, akkor jó lenne, ha kiszállnátok anyós hátsójából és a saját lábatokon boldogulnátok. Lehet, ha albérletbe mentek nem lesz más, csak víz meg kenyér, de SENKI nem fogja megszabni, mikor mit csinálj és főleg azt nem, hogy megtartsd e a gyereket vagy sem. Ha nem te vagy az illető, akkor is állj a sarkadra és állj ki a saját gyereked mellett. Ki az anyós, hogy megszabja, hogy megtartsd e a SAJÁT gyereked vagy sem?! SENKI! Engem kötelezhetek volna rá akkor sem szaladgáltam volna feleslegesen, hisz felnőtt vagyok, tudom mit akarok. Ha nincs hova menni, meg ott az anyaotthon, de egy biztos pár mellett, akire az ember gyereket vállal nem kell anyaotthonba menekülni.
Egyébként nem kellett volna a papírra írnia, hogy nem akarod megtartani. Uh-t is csak azért kell hogy csináljon, hogy a családvédelmis nő kitöltesse veled a papírt. Gondolom, hogy mivel közölted, hogy ez az egész csak egy kamu, ezért feleslegesen nem strapálta magát.
Sok hülye felesleges kör, pároddal kézenfogva elmondod, hogy a baba marad...
Ha a "kedves" mama elmegy veled a csv-hez, akkor is van elvileg egy első leleted, hogy xhetes voltál xnapon, nála is van naptár, látja, hogy hol tartasz, nem fog új UH-t kérni, a leleten meg anélkül is ráírja a doki, hogy hány hetes vagy.
Amúgy meg első beszélgetés, utána újra menni kell, hogy meggondoltad e, aztán időpontot kell kérni a kórházba, és véletlen ne kapj időben időpontot, így a mama kénytelen beletörődni, hogy marad az uni.
És rettentő gyorsan különköltöznék tőle.
Ne haragudj de mi köze az anyósodnak a ti gyereketekhez? Meg ahhoz hogy megtartjátok-e vagy nem?
Nem vagytok már fiatalkorúak,hogy másnak kelljen eldönteni,hogy megtartsátok-e vagy nem....
Én is éltem anyósommal kemény 2 hónapot és inkább úgy döntöttem hogy albérletben koplalok,mint belepofázzanak az életembe..
Akármi is fog történni,mindenbe bele fog szólni.Ha megtartod,akkor sem leszel jó anya.Szerinte.
Nálunk is ez volt.Bármit csináltam a lányommal az úgy nem volt jó.Beleuntam és immáron 1 éve boldogan élünk,albérletben 3-an.Meg van mindenünk,ami kell.Nem élünk nagy lábon,de jut mindenre.És most úton a 2. baba.
Állja a sarkadra és mondd meg a párodnak,hogy ne az anyját nézze,hanem téged és a pocakodban fejlődő kis életecskét,akiért mindketten felelősséggel tartoztok..
Kérdező kedves!
Pszichológushoz kellene fordulnod, itt komoly gondok vannak és sajnos nem csak az anyóssal...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Ezt a kérdést ugye te írtad ki? Nyilván igen, mert minden adat stimmel! Ott már sokan kifejtettük a véleményünket.
A mostani véleményem az, hogy vagy a csodát várod a válaszadóktól, vagy kamu a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!