Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortusz? Az orvos nem vizsgál...

Abortusz? Az orvos nem vizsgált meg?!

Figyelt kérdés
Mikor meg tudtam, h kisbabát várok nagyon boldog voltam! Már a védőnőnél is voltam meg van a kis könyvem! De! Sajnos az anyósom mondta, h vettessem el! Persze a vizsgálatokat elfogom végezni ami az abortuszhoz kell! De csak azért, h ne piszkáljon ezzel! A kicsit természetesen meg szülöm:) El is mondtam az orvosnak, h mi a problémám! Az mondta, h akkor csináljuk meg a papírokat és utána természetesen vissza lépek! Csak azt nem értem, hogy miért nem csinált az nap uh , hogy akkor most pontosan az uh szerint hány heteske vagyok?! És ha jól tudom akkor kellet volna csinálnia és azt rá írni a leletre, hogy a terhességet nem kívánja meg tartani! És adott a családvételmishez papírt illetve a laborba a be utalókat! Akkor
2011. okt. 3. 12:40
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Az a baj, h nagyon érdekes ez a helyzet! Tudom, h hülyének néztek...és igen itt lakunk az anyónál...23 éves vagyok a párom 29
2011. okt. 3. 12:58
 12/42 anonim ***** válasza:
89%

Te vagy a 23 éves csaj 29 éves pasival? Ha igen, akkor jó lenne, ha kiszállnátok anyós hátsójából és a saját lábatokon boldogulnátok. Lehet, ha albérletbe mentek nem lesz más, csak víz meg kenyér, de SENKI nem fogja megszabni, mikor mit csinálj és főleg azt nem, hogy megtartsd e a gyereket vagy sem. Ha nem te vagy az illető, akkor is állj a sarkadra és állj ki a saját gyereked mellett. Ki az anyós, hogy megszabja, hogy megtartsd e a SAJÁT gyereked vagy sem?! SENKI! Engem kötelezhetek volna rá akkor sem szaladgáltam volna feleslegesen, hisz felnőtt vagyok, tudom mit akarok. Ha nincs hova menni, meg ott az anyaotthon, de egy biztos pár mellett, akire az ember gyereket vállal nem kell anyaotthonba menekülni.

Egyébként nem kellett volna a papírra írnia, hogy nem akarod megtartani. Uh-t is csak azért kell hogy csináljon, hogy a családvédelmis nő kitöltesse veled a papírt. Gondolom, hogy mivel közölted, hogy ez az egész csak egy kamu, ezért feleslegesen nem strapálta magát.

2011. okt. 3. 12:59
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

Sok hülye felesleges kör, pároddal kézenfogva elmondod, hogy a baba marad...

Ha a "kedves" mama elmegy veled a csv-hez, akkor is van elvileg egy első leleted, hogy xhetes voltál xnapon, nála is van naptár, látja, hogy hol tartasz, nem fog új UH-t kérni, a leleten meg anélkül is ráírja a doki, hogy hány hetes vagy.

Amúgy meg első beszélgetés, utána újra menni kell, hogy meggondoltad e, aztán időpontot kell kérni a kórházba, és véletlen ne kapj időben időpontot, így a mama kénytelen beletörődni, hogy marad az uni.

És rettentő gyorsan különköltöznék tőle.

2011. okt. 3. 13:04
 14/42 Atroposz ***** válasza:
100%
Itt az ideje a felnőtté válásnak,keresettek albérletet.Ne hazudjatok, fölösleges az ilyen hülyeségek és nagyon gyerekes.Anyós nélkül boldogabbak lesztek.
2011. okt. 3. 13:07
 15/42 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy a párom itt akar maradni mert neki egy részben ez az öröksége! Ezen a papíron amit az orvos adott csak az van rá írva, h a terhesség bizonyított! De az nincsen rajta, h terhesség megszakítás! Azért kérdezem mert a barátnőmnek volt sajnos egy abortusza és az ő leletére rá volt írva!
2011. okt. 3. 13:11
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Attól, mert az öröksége, nem kell ottmaradni. Szerintem a párod inkább csak anyuci pici fia, aki nem akar a mama szoknyája mellől elmenni. Ne haragudj, nem bántásból írom, de jó lenne ha végre felébrednél. A párod nem akar onnan elmenni, de a gyereket meg meg akarod tartani, úgy hogy más házában laksz. Szüld meg, de akkor költözz is el. Vagy pasival, vagy nélküle. Ilyen körülmények közé soha nem szülnék, csak a gyerek inná meg a levét.
2011. okt. 3. 13:15
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de mi köze az anyósodnak a ti gyereketekhez? Meg ahhoz hogy megtartjátok-e vagy nem?

Nem vagytok már fiatalkorúak,hogy másnak kelljen eldönteni,hogy megtartsátok-e vagy nem....

Én is éltem anyósommal kemény 2 hónapot és inkább úgy döntöttem hogy albérletben koplalok,mint belepofázzanak az életembe..

Akármi is fog történni,mindenbe bele fog szólni.Ha megtartod,akkor sem leszel jó anya.Szerinte.

Nálunk is ez volt.Bármit csináltam a lányommal az úgy nem volt jó.Beleuntam és immáron 1 éve boldogan élünk,albérletben 3-an.Meg van mindenünk,ami kell.Nem élünk nagy lábon,de jut mindenre.És most úton a 2. baba.

Állja a sarkadra és mondd meg a párodnak,hogy ne az anyját nézze,hanem téged és a pocakodban fejlődő kis életecskét,akiért mindketten felelősséggel tartoztok..

2011. okt. 3. 13:24
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Szerintem próbálj meg beszélni az anyósoddal egy kicsit a lelkére hatni!A leírtak alapján sajnos nem a legjobb helyzet de ha nem költöztök és marad a baba hátha mire megszületik megváltozik a mama!a párod is egy kicsit a sarkára állhatna!Meg nehogy elkéssetek a 12 hetes ultrahangról ami nagyon fontos!Álljatok ki magatokért és a babáért!Sok sikert!
2011. okt. 3. 13:24
 19/42 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező kedves!

Pszichológushoz kellene fordulnod, itt komoly gondok vannak és sajnos nem csak az anyóssal...

2011. okt. 3. 13:34
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ezt a kérdést ugye te írtad ki? Nyilván igen, mert minden adat stimmel! Ott már sokan kifejtettük a véleményünket.

A mostani véleményem az, hogy vagy a csodát várod a válaszadóktól, vagy kamu a kérdés.

2011. okt. 3. 13:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!