Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortusz? Az orvos nem vizsgál...

Abortusz? Az orvos nem vizsgált meg?!

Figyelt kérdés
Mikor meg tudtam, h kisbabát várok nagyon boldog voltam! Már a védőnőnél is voltam meg van a kis könyvem! De! Sajnos az anyósom mondta, h vettessem el! Persze a vizsgálatokat elfogom végezni ami az abortuszhoz kell! De csak azért, h ne piszkáljon ezzel! A kicsit természetesen meg szülöm:) El is mondtam az orvosnak, h mi a problémám! Az mondta, h akkor csináljuk meg a papírokat és utána természetesen vissza lépek! Csak azt nem értem, hogy miért nem csinált az nap uh , hogy akkor most pontosan az uh szerint hány heteske vagyok?! És ha jól tudom akkor kellet volna csinálnia és azt rá írni a leletre, hogy a terhességet nem kívánja meg tartani! És adott a családvételmishez papírt illetve a laborba a be utalókat! Akkor
2011. okt. 3. 12:40
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

Utolsóval egyet kell, hogy értsek. Ha nekem bárki ilyet mondott volna, akár rokon, akár nem, hogy vetessem el a gyerekem, ott helyben a torkára lépek az illetőnek, még ha a saját anyámról is lett volna szó. De ezt leírtam a korábban feltett kérdéshez is, ami ugyanerről szólt. Vagy sürgősen iratkozz be pszichiátriára, vagy állj a sarkadra, ha akarod a gyermeked. Ennyi a megoldás, orvosnak pedig megmondod, hogy nem abortusz lesz, hanem szimpla vizsgálat, kell a babád.

37hkm

2011. okt. 3. 13:37
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
A párod akarja a babát?Én biztos nem mennék el ezekre a vizsgálatokra,meg a családsegítőbe sem.Az én testem az én gyerekem.Ebben a témában nekem és a páromnak kell dönteni.Amúgy meg ha elköltöztök,akkor is az öröksége marad,ha csak nem fenyegette meg az anyja.Házasok vagytok?Akkor írják rá a leletre miután megcsinálták az abortuszt.Azzal,hogy elmész ezekre,csak adod a lovat az anyós alá.
2011. okt. 3. 13:37
 23/42 anonim ***** válasza:
85%
Tegyük fel,hogy sikerül a színjáték (mint az oviban,nem is értem...de ez most mindegy).Mit csinálsz 2-3 hónap múlva,mikor már látszani is fog?Gondolj bele,ha egyszer ott laktok,akkor igenis joga van beleszólni,hogy szülsz-e oda vagy nem.Előbb utóbb kiderül,és aztán mi van?Miért nem jobb megelőzni a balhét?fogjátok magatokat,kerestek egy albérletet,aztán anyós elé álltok,hogy bizony itt baba lesz,és ideje a saját lábatokra állni.Köszöntök minden eddigi segíséget,viszlát. Valóban nem egy túl felelős,felnőttes magatartás ez.Arról nem is beszélve,hogy ha mégis "megengedné" hogy oda szülj,szerinted nem lenne pokol az életetek?Mindenbe beleszólna.
2011. okt. 3. 13:38
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
El kell költözni, anyóst pedig letojni magasról. Slussz.
2011. okt. 3. 13:40
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

Te ugye most viccelsz? Ez nem lehet komoly, egy 23 éves nő szájából. Mik vagytok ti a pároddal már ne haragudj! Úgy beszélsz mint akik levannak kiskorúsitva.

Költözzetek el és kész, anyós meg menjen a p--ba!

2011. okt. 3. 13:57
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Igen ez ugyan az a kérdező!Nem biztos ,hogy az anyost kell bántani,mindenki szidja és találgat pedig nem tudjuk miröl van szó azota már le irhatta volna a kérdező hogy tisztában legyünk vele de valoszinű valamit szégyel,vagy azt hogy anyos tartja el őket a kislánnyal eggyütt aki lehet nem is a fiátol van éás ezért ellenzi ezt a babát.Nincs hozzá joga igaz de nem is kötelessége eltartani más gyerekét meg az unokáját sem.Az anyos jobban tenné ha elküldené dolgozni a kicsi fiát és elmennének albérletbe vagy ha maradnak száljanak be az anyagiakba.Nem értem miért nem dolgoznak a fiatalok?Vagy ha igen mi a gond akkor mért kell megijedni anyostól?

De szerintem soha nem is fogjuk megtudni!

2011. okt. 3. 14:10
 27/42 A kérdező kommentje:
A kicsi fia igen is dolgozik! Külön van mindenünk! Rezsi fizetve stb...
2011. okt. 3. 14:22
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra is tartom a véleményem: vagy kamu a kérdés (mert annyira zavaros és blöd), vagy pedig nagyon komoly személyiségzavara van a kérdezőnek, amivel szakemberhez kellene fordulni. (milyen anya lesz így???!)
2011. okt. 3. 14:27
 29/42 anonim ***** válasza:

A kérdező már anya mert van egy 5 éves kislánya csak nem tudni hogy a párjától-e vagy sem,de erről nem ír semmit.

Jaj hát úgy néz ki a párja felelősségteljes fiatal ember akkor mért nem mennek külön?

2011. okt. 3. 14:35
 30/42 anonim ***** válasza:
És ha külön van mindenük mi a szar köze van az anyosnak a terhességéhez?
2011. okt. 3. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!