Reális, ha az orvos azt mondja, hogy egy sajnálatos abortusz után 6 héttel már lehet újra próbálkozni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 23:01
1/7 anonim válasza:
Lehet prábálkozni,de jobb lenne ha hagynád minimum 3 hónapig pihenni a pocit!Hogy megerosodj megint!!!
2/7 anonim válasza:
Persze! Mi is így vagyunk!! Mindent bele nektek is!!! Sok sikert!
3/7 anonim válasza:
Lehet prábálkozni,de jobb lenne ha hagynád minimum 3 hónapig pihenni a pocit!Hogy megerosodj megint!!!
4/7 anonim válasza:
Szia! Nekem pont 1 éve volt egy vetélésem, amit a kórházban kellett befejezni! :-(
Rá pont 1 hónapra megjött a mensim, és egyből megfogant gyönyörű kislányom, aki tegnap volt 2 hónapos! :-)
Semmi gond nem volt az én aggodalmamat leszámítva az elején! :-)
Sok sikert Nektek is!
5/7 anonim válasza:
Missed ab. után egy mensim jött meg. A 6 hetes kontrollon a doki mindent rendben talált és ő mondta, hogy lehet próbálkozni. A következő mensi már nem jött meg.... most 7 hós a kisfiam! Próbálkozzatok nyugodtan, jön a baba, ha a szervezeted is úgy gondolja készen áll!
Jó egészséget és mielőbbi babásodást!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. ápr. 3. 08:25
7/7 anonim válasza:
Nekem decemberben volt missed-ab om. Nekünk is csak 1 mensit kellett várnunk, a következő már nem jött meg:) Most 13 hetes vagyok, és idáig minden a legnagyobb rendben és persze ezután is az lesz:) Ja és ma megyek 4D re, és rettentően izgulok..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!