21 eves vagyok es 9 hetes terhes. Holnap fekszem be a korhazba, mert abortuszom lesz. Lelkileg mar teljesen ki vagyok keszulve. A parommal kulfoldon elek, ( en a mutet idejere haza jottem) o most is ott van, szoval egyedul kell vegig csinalnom ezt az egeszet....ha fel evvel ezelott jon a baba akkor nem is gondolkodtam volna el azon, hogy megtartsam vagy sem. Azota azonban elvesztettem szinte mindent ( munkat, otthont...stb)A parom fizetese annyira eleg, hogy a honap utolso heteben mar nem igazan tudunk mit enni. Ezert juttottam arra a dontesre, hogy elvetetem a babat, hiszen senki nem akarna, hogy a gyereke a kesobbiekben ehezze. Megis meg most is azon gondolkodom, hogy talan rossz dontest hoztam. Ha legalabb lenne egy lakasunk.....de hat alberletbe lakunk ahonnan hamarosan ki kell koltoznunk. Kerlek benneteket adjatok valami tanacsot igy az utolso pillanatban, hiszen meg mindig nem keso meggondolni.....
Ebben a helyzetben nincs mit meggondolni. Sajnos nincsenek meg a megfelelő körülmények egy baba fogadására. Lesz még gyermeketek, akinek mindent meg tudtok majd adni. A bizonytalanba nem lehet gyereket vállalni!
2011. ápr. 13. 20:42
2/94 anonim válasza:
Ha nem tudjátok eltartani,akkor a gyerek érdekében marad az abortusz. Felelőtlenség úgy vállalni gyereket,hogy se lakásod,se jövedelmed. Egy pici sokba kerül. Emiatt ne legyél magad alatt. Mindig jobb,mint látni a nélkülöző gyereket.
2011. ápr. 13. 20:43
3/94 A kérdező kommentje:
Igen en is tudom, hogy ez a legfelelosegteljesebb dontes ebben a helyzetben, de megis annyira nagyon rossz.....:(
2011. ápr. 13. 20:44
4/94 anonim válasza:
Szia! Én 22 éves vagyok és összetenném a 2 kezem ha teherbe estem volna. Én megtartanám a helyedbe. Bár te tudod. Nekem sincs munkám csak a páromnak de mindent megtennék egy porontyért. Sztem ne vedd el a kicsitől a lehetőséget! Majd lesz vhogy. Vannak olyanok akiknél mind2 fél munkanélküli.
Tartsd meg. Sztem.
Párod mit mond?
2011. ápr. 13. 20:45
5/94 anonim válasza:
Ilyen körülmények közé ne szüld meg. Ha még ketten se jöttök ki a pénzből, hogy tartjátok el a gyereket? Rengeteg cucc kell neki, pelenka, ágy, babakocsi, ruha, stb. És gondolj bele, hogy később akármikor lehet még gyereked, ha jobb helyzetbe kerültök, és biztonságban fel tudjátok nevelni. Így meg csak a vita lenne folyton.
2011. ápr. 13. 20:49
6/94 anonim válasza:
Meg itt valaki azt írja: "Majd lesz valahogy." Na ebből van a sok rossz sorsú gyerek, akinek még kajára se telik, aztán később elkallódnak. És terhesen hogy költözködtök ki az albérletből, és hova mentek? Felelőtlenség lenne, én így gondolom.
2011. ápr. 13. 20:52
7/94 A kérdező kommentje:
En csak nem szeretnek az utcan kikotni egy kisbabaval....A parom, en legalabbis ugy erzem nem tamogat elegge
8/94 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Örökbeadásra nem gondoltál? A helyedben én nem vetetném el..ki tudja később lehet-e gyermeked.
Tudom, hogy nehéz a döntés és én azért is másként látom, mert én babára várok nagyon régóta..és nem jön..de én biztosan vállalnám.
Valószínű ez azért van így, mert én azért küzdök, hogy nekem legyen..Neked pedig jelen pillanatban gondot jelent, ami érthető.
Ettől függetlenül jól meggondolnám a helyedben..
Ha örökbe adnád az biztos, hogy nem ölnél meg egy picit és egy házaspárnak hatalmas örömöt okoznál, mert jó helyen tudnád még akkor is, ha nem Veled lenne.
Akárhogy is döntesz minden jót kívánok Neked. Tarts ki és vigyázz magadra :)
9/94 anonim válasza:
Majd lesz vhogy. Vannak olyanok akiknél mind2 fél munkanélküli.
Ez azért nem mérvadó..és ha nem lesz valahogy? Ha kirakják őket gyerekkel együtt? Vagy te küldenél nekik pénzt pelenkára,ételre,számlákra stb mikor leirta hogy egyszerűen NINCS,nem jókedvében megy abortuszra?
Szép is lenne,ha mindenki úgy potyogtatná a gyerekeket mint a putris cigányok,bele a semmibe,meg segélyekből felnevelve... Gondolkozzatok már könyörgöm mielőtt írtok valamit. Ha azt tanácsolod,hogy tartsa meg akkor indokold meg,vagy javasolj alternativát,nyujts segitséget,de ez a majd lesz valahogy semmit nem ér,kitörölheti vele a seggét a kérdező..
10/94 anonim válasza:
Utolsó vagyok,szerintem egyértelmű hogy ezt a babát nem tudod most eltartani és felelősen felnevelni sajnos. Szeretetből még senki nem lakott jól. Szeirntem egyértelműen abortusz,vagy örökbeadás ha ahhoz van erőd (nekem nem lenne)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!