Második abortusz, te jó ég?
gyógyszer mellett estem teherbe. fél évvel ezelőtt volt az első akkor: 1 hónapja ismertem párom (most is együtt vagyunk). ugyan olyan szegényesek élünk mint ezelőtt, ezért nem tartottuk meg. nem hogy a babát de még magunkat se tudjuk ellátni, a szülők akik gondoskodnak rólunk. (20-20 évesek vagyunk)
most a lidynette-t szedtem. már 5 hónapja és megtörtént. sosem maradt ki szem, de iszonyat fogékony a szervezetünk a babára (...)
volt hogy gumit húzott, gyógyszert szedtem persze akkor semmi baj.
annyira rosszul érzem magam emiatt, hogy megint ugyan ahhoz az orvoshoz kell mennem (mikor ő írta fel a fogamzásgátlót is, hogy ne legyek terhes) és mégis...
mit fog szólni az orvos ezekután? ne szeretkezem párommal? együtt élünk... :(
Biztos nem késtél egy szem gyógyszerrel sem? Nem szedtél semmi mást, nem hánytál, nem volt hasmenésed?
Ha mindegyikre nem a válasz, akkor nyilván neked kevés ez a gyógyszer, úgy tudom ez az egyik legalacsonyabb hormontartalmú, lehet hogy erősebbet kellene szedned. Kérdezz rá az orvosodnál.
Sajnálom...
Nem hazudok, három barátnőm lett terhes emellett a gyógyszer mellett. Rendesen szedték mind a hárman.
Ha tényleg rendesen szedted, mondd el a dokinak, ha megjegyzést tenne, hogy a te lelkiismereted tiszta (úgy értem, te megtettél mindent), hiszen azért irattál gyógyszert, hogy ne kelljen óvszert használni.
Sajnálom, ami veled történt.
Én is 18 évesen Lindynette mellett estem teherbe.
Sosem késtem vele, sosem maadt ki, nem hánytam és nem volt hasmenésem.
Ez az eredménye a mai gyenge fogamzásgátlóknak.
Ugyanis azt elfekedik, hogy azzal hogy kevesebb a hormon tartalma tényleg nem olyan biztonságos.
Másik gyógyszer kellene. Nem a Ti hibátok, az orvos semmit sem fog mondani, mármint negatívumot.
Erőt kívánok Neked.
Sziasztok!
Én is Lindynettét szedtem, majdnem 6 évig és közben végig éltem nemi életet. Én örültem volna a babának ha becsúszik, de nekem jó volt a gyógyszer! Abbahagyás utáni hónapban viszont egyből terhes lettem a kisfiammal! :D
Ez az utolsó nagyon rinya, már bocsi. Valóban nem kötelező, de így döntöttek, felnőtt emberek. Nem erre irányult a kérdése.
Az orvos valószínű lapítani fog, mert ha semmi nem kavart be a gyógyszer hatásába, akkor valóban ő tévedett, és ez neked gyenge bogyó. Szóval semmit nem fog szólni, ha pedig mégis, utalj rá, hogy lehet, hogy nem a te hibád......
"...fogékony a szervezetünk a babára..." - ez a rész hülyeség. Ha rendesen használod a gyógyszert, akkor a doki hibája, ha felelőtlenül szedted a tiéd. DE: Teljesen mindegy, hogy kinek a hibája, a MÁSODIK babád készülöd megölni! Nem csak orvost és gyógyszert váltanék, de a helyedben megkeresnék egy pszichológust is. Ha pedig ennyire biztos vagy abban, hogy NEM akarsz gyereket, akkor igen, a gyógyszer mellett húzzatok gumit is, vagy ne csináljátok!
Kérdés, amire legalább magadnak felelj őszintén: Ha tudtad, hogy rendesen szeded a gyógyszert, akkor miért kellet mellé még gumit is húznia? Ha pedig ennyire féltél a következő teherbeeséstől, akkor miért nem húzott gumit rendszeresen? Nekem ezen a ponton sántít a gyógyszerszedéses történeted, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!