Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második abortusz, te jó ég?

Második abortusz, te jó ég?

Figyelt kérdés

gyógyszer mellett estem teherbe. fél évvel ezelőtt volt az első akkor: 1 hónapja ismertem párom (most is együtt vagyunk). ugyan olyan szegényesek élünk mint ezelőtt, ezért nem tartottuk meg. nem hogy a babát de még magunkat se tudjuk ellátni, a szülők akik gondoskodnak rólunk. (20-20 évesek vagyunk)

most a lidynette-t szedtem. már 5 hónapja és megtörtént. sosem maradt ki szem, de iszonyat fogékony a szervezetünk a babára (...)

volt hogy gumit húzott, gyógyszert szedtem persze akkor semmi baj.

annyira rosszul érzem magam emiatt, hogy megint ugyan ahhoz az orvoshoz kell mennem (mikor ő írta fel a fogamzásgátlót is, hogy ne legyek terhes) és mégis...

mit fog szólni az orvos ezekután? ne szeretkezem párommal? együtt élünk... :(

2011. okt. 2. 17:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon feltunk mivel tobb helyen olvastam hanyan estek teherbe. Edesanyam is pl es meg hanyan... Akkor huztunk amikor peteeres lett volna gyogyszer nelkul. Ha pedig az lett volna a leirasban hogy gyogyszert szedek de gumival is vedekezunk akkor azt kaptam volna hogy minek szedsz akkor gyogyszert? Karositod a szervezeted. Semmi se kielegito egy embernek sem.
2011. okt. 3. 11:27
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze, semmi se elég jó nekik, csőlátású mind :) Tisztelet a 0,1% kivételnek.

Gimnáziumi legjobb barátnőm is tabi mellett esett teherbe, bár neki nem maradt életben a babája. Lelkiismeretesen szedte, ráadásul elvetemült kitűnő diák volt, orvosira készült - ezzel csak azt akarom mondani, hogy eléggé benne volt az egészségügyi dolgokban, nem volt buta. Egyik 7 napos szünetben sokat késett a megvonásos vérzése, és mikor megjött, szokatlanul sok volt és darabos. Megkérdezte az orvosát, hogy mitől lehet ez. Másnap elment hozzá, megvizsgálta. Akkor derült ki, hogy volt egy babája, aki most ment el. Szerencsére nem kellett kaparni, a gyógyszert abbahagyta egy időre természetesen, és mikor legközelebb elkezdte, sokszor erősebbet írtak fel neki. Nem szerette volna, hogy erősebbet kapjon, de inkább az, mint még egy ilyen eset. Elég valószínűnek tartom, hogy veled is hasonlóan fog zajlani a dolog.

2011. okt. 3. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!