Kérlek ne írjatok bántóan, nagyon magam alatt vagyok. Fel lehet ezt dolgozni?
Ma derült ki, hogy a harmadik gyermekem is fiú lesz.
Kicsi kislány korom óta vágytam rá, hogy anya legyek és legalább egy kislányt szerettem volna.
Járunk foglalkozásokra és mindig irigykedve nézem a kislányokat és egyszerűen nem hiszem el, nekem miért nem lehet?
De tényleg ha az ötös lottó főnyereménye és egy kislány közt kellene választani, akkor is egy saját lány gyereket szeretnék nem a pénzt.
Teljesen le vagyok törve, tudom idővel jobb lesz, de most nem látom a fényt az alagút végén.
És igen, azt is tudom, hogy van, akinek egy gyermek se adatik meg és emiatt is rosszul érzem magam, hogy nekem ilyen h@lyeség a legnagyobb problémám...
Nem lesz több gyermekünk így most már végleg elveszítettem az esélyt egy saját kislányra. Én szívesen akár örökbe is fogadnék, de a párom nem akar, erőltetni nem fogom.
78# "de itt hányan vállaltak volna boldogan 2 beteg gyereket?"
Total nem ugyanarról beszélünk. Nem tudom, hogy jön ez ide. Nem megy a szövegértés. Szerintem engedjük el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!