Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérlek ne írjatok bántóan,...

Kérlek ne írjatok bántóan, nagyon magam alatt vagyok. Fel lehet ezt dolgozni?

Figyelt kérdés

Ma derült ki, hogy a harmadik gyermekem is fiú lesz.

Kicsi kislány korom óta vágytam rá, hogy anya legyek és legalább egy kislányt szerettem volna.

Járunk foglalkozásokra és mindig irigykedve nézem a kislányokat és egyszerűen nem hiszem el, nekem miért nem lehet?

De tényleg ha az ötös lottó főnyereménye és egy kislány közt kellene választani, akkor is egy saját lány gyereket szeretnék nem a pénzt.

Teljesen le vagyok törve, tudom idővel jobb lesz, de most nem látom a fényt az alagút végén.

És igen, azt is tudom, hogy van, akinek egy gyermek se adatik meg és emiatt is rosszul érzem magam, hogy nekem ilyen h@lyeség a legnagyobb problémám...

Nem lesz több gyermekünk így most már végleg elveszítettem az esélyt egy saját kislányra. Én szívesen akár örökbe is fogadnék, de a párom nem akar, erőltetni nem fogom.

2024. ápr. 19. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
43%
Jó, akkor ott tartunk, hogy nem is hálás már a gyerekeiért, mert akar másik fajtát is, MÁS BEZZEG.. aha, aha.. De tényleg, ha valakinél ezek ennyire találnak, akkor inkább az is nézzen magába! Ez nekem kicsit olyan döngetem a mellem és önigazolok, hogy bezzeg én mekkora király vagyok már hozzád képest, mert neked ez szar, nekem meg neeem.. Pedig a jelek szerint dehogynem, mert akkor nem bizonygatna itt senki semmit. Kicsit talán túlkompenzáltok, nem? Szar ám a fel nem dolgozott rejtett trauma. Mindamellett senkitől sem vitatom el, hogy imádja a gyerekeit akár olyat akart, akár nem. De azért ki lehetne húzni azt a képmutató profit a popókból itt pár vázolónak..
2024. ápr. 21. 11:42
 72/84 anonim ***** válasza:
63%
Én se értem, miért kell ennyire túltolni, hogy aki vágyott a másik nemre is, miért ne lenne hálás vagy miért ne értékelné a gyerekét.
2024. ápr. 21. 11:44
 73/84 anonim ***** válasza:
74%

69-70# vagyok. Én pl egy szóval se írtam, hogy nem hálás a gyerekeiért. :) Csakhogy valószínű nem egy kis kósza gondolat ez, vagy ártalmatlan dolog, mint másoknál, mivel kiírta ide, leírta őszintén, hogy sírt, stb., bántja. Nem írtam, hogy ne szeretné a jelenlegi gyerekeit! Más is elgondolkozik, hogy de jó lett volna lány vagy fiú, de azért ne mondjátok már, hogy az ekkora depresszió oké. Ettől még nem rossz ember, csak azt mondom, lehetne ezt úgy is felfogni, hogy kár, hogy nem lett lány, na de legalább egészséges és ez szuper és túllépni ezen és csinálni tovább a napi teendőket, vagy mondjuk elszomorkodod két napon át, magadba elgyàszolod majd pedig túl lépsz ezen és ennyi. Itt nem erről van szó láthatóan. De ettől sem írtam, hogy rossz ember!

Bár tényleg ez az egy egyszerűbb módszer, mert akkor nem lenne min agyalni meg problémát csinálni, ahol nincs.:D

2024. ápr. 21. 12:40
 74/84 anonim ***** válasza:
58%
71# Te meg ne haragudj, csapongva össze vissza írsz picit hülyeségekről. Senki nem írta, hogy rossz ember a kérdező, sokan próbálnak tanácsot is adni, hogy lássa már meg a jót a helyzetben és próbáljon tovább lépni. Vagy mi a helyes itt most? Sírjon élete végéig? Ugye hogy nem…
2024. ápr. 21. 12:44
 75/84 anonim ***** válasza:
38%
71# bocs, de nem mi vagyunk képmutatóak, hanem te vagy végtelenül frusztrált, ez süt minden szavadbol. Az, hogy 1-2 ember sajnos nem képes elfogadni, hogy csak egyfajta nemu gyermekei születnek, nem jelenti, hogy mindenki csalódott, sőt, sír, és már szinte belegebed, ha a "gyerekkori álma" nem teljesül. 😓😓😓 Hidd el, elég sokan tényleg képesek 100%ban elégedettek lenni azzal, amit a sors adott nekik.
2024. ápr. 21. 13:52
 76/84 anonim ***** válasza:
25%
Van, aki meg nem képes. Az sem kevesebb szerintem, csak egyeseknek könnyebb úgy beállítani, hogy emiatt jobbnak érezzék magukat a másiknál. Az is a frusztráció egyik kinyilatkozása.
2024. ápr. 21. 14:10
 77/84 anonim ***** válasza:
65%

Huha, nagyon elszabadultak az indulatok. Nekem pl nem faj, ha valaki egy adott nemu gyerekre vagyik, az viszont bosszanto, ha valamelyiket jobbnak allitjak be a masiknal. Miert akarsz kislanyt, hiszen a fiuk jobbak, mert nem hisztiznek (nem a lofaszt); kinek kell fiu, a kislanyok jobbak, mert lehet veluk csajoskodni (ez sem fedi a valosagot). Es most csak ket bena peldat mondtam.

En szemely szerint lanyra vagytam, mivel csak egy kozos gyermeket terveztunk a ferjemmel, akivel fia van, igy jott a kislany gondolata. Nekunk bejott, de aki harom kislany utan negyedikre fiut szeretne, abszolut meg tudom erteni es nem tudom bantani.

Zsakfalu putrijaba potyogtatni tizet, attol viszont fel tudok duhodni, es szerintem masokat is ez kellene zavarjon, nem az hogy gyakoris Juli Kiskunbudosbutykosrol milyen nemu gyereket szeretne. Plane, hogy a vagyaival nem bant senkit, az erzeseit meg nem tudja iranyitani senki.

2024. ápr. 21. 14:14
 78/84 anonim ***** válasza:
66%
Tudjátok én úgy voltam vele, hogy nagyon szerettem volna azt a 2 kisfiút is de az élet döntött helyettünk. Le lehet szólni és tényleg meg lehet kövezni (kb nem érdekel) de itt hányan vállaltak volna boldogan 2 beteg gyereket? Azok a nők, akik abortuszra mennek, mert kiderül, hogy beteg a baba, mindenkitől együttérzést kapnak, hogy jó döntést hoztak. De engem megvetnek "mert szinte örülök", hogy meghaltak. Nem, nem örültem, mert nem így kellett volna lennie de ha már az élet döntött helyettem és kaptam egy új esélyt, akkor miért ne vágyhattam volna egy kislányra? Nyilván ha fiú lett volna, akkor is iszonyatosan boldog lettem volna de az élet kárpótolt minden egyes nap szenvedésért. És igen, a haláluk után is beszélgettem velük, most is szoktam beszélgetni velük. A lányomnak is megmutattam már őket és a fiamnak is meg fogom mutatni őket. Egyébként pedig azért is lehet utálni, hogy amikor terhes lettem a lányom után, akkor meg fiúra vágytam. Na bumm.
2024. ápr. 21. 15:34
 79/84 anonim ***** válasza:
59%
#78! Ne törődj velük. Egyébként meg, egy ilyen veszteség után 90százalékban ellenkező nemű gyerek születik. Nem tudom, miért, de nagyon jó ez így, függetlenül attól, ki mire vágyott. Ez is ahhoz segít, hogy ne az elvesztett gyereket keresd a másikban.
2024. ápr. 21. 16:14
 80/84 anonim ***** válasza:
100%
72# itt egyedül a kérdező tolja túl
2024. ápr. 21. 20:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!