Kérlek ne írjatok bántóan, nagyon magam alatt vagyok. Fel lehet ezt dolgozni?
Ma derült ki, hogy a harmadik gyermekem is fiú lesz.
Kicsi kislány korom óta vágytam rá, hogy anya legyek és legalább egy kislányt szerettem volna.
Járunk foglalkozásokra és mindig irigykedve nézem a kislányokat és egyszerűen nem hiszem el, nekem miért nem lehet?
De tényleg ha az ötös lottó főnyereménye és egy kislány közt kellene választani, akkor is egy saját lány gyereket szeretnék nem a pénzt.
Teljesen le vagyok törve, tudom idővel jobb lesz, de most nem látom a fényt az alagút végén.
És igen, azt is tudom, hogy van, akinek egy gyermek se adatik meg és emiatt is rosszul érzem magam, hogy nekem ilyen h@lyeség a legnagyobb problémám...
Nem lesz több gyermekünk így most már végleg elveszítettem az esélyt egy saját kislányra. Én szívesen akár örökbe is fogadnék, de a párom nem akar, erőltetni nem fogom.

69-70# vagyok. Én pl egy szóval se írtam, hogy nem hálás a gyerekeiért. :) Csakhogy valószínű nem egy kis kósza gondolat ez, vagy ártalmatlan dolog, mint másoknál, mivel kiírta ide, leírta őszintén, hogy sírt, stb., bántja. Nem írtam, hogy ne szeretné a jelenlegi gyerekeit! Más is elgondolkozik, hogy de jó lett volna lány vagy fiú, de azért ne mondjátok már, hogy az ekkora depresszió oké. Ettől még nem rossz ember, csak azt mondom, lehetne ezt úgy is felfogni, hogy kár, hogy nem lett lány, na de legalább egészséges és ez szuper és túllépni ezen és csinálni tovább a napi teendőket, vagy mondjuk elszomorkodod két napon át, magadba elgyàszolod majd pedig túl lépsz ezen és ennyi. Itt nem erről van szó láthatóan. De ettől sem írtam, hogy rossz ember!
Bár tényleg ez az egy egyszerűbb módszer, mert akkor nem lenne min agyalni meg problémát csinálni, ahol nincs.:D

Huha, nagyon elszabadultak az indulatok. Nekem pl nem faj, ha valaki egy adott nemu gyerekre vagyik, az viszont bosszanto, ha valamelyiket jobbnak allitjak be a masiknal. Miert akarsz kislanyt, hiszen a fiuk jobbak, mert nem hisztiznek (nem a lofaszt); kinek kell fiu, a kislanyok jobbak, mert lehet veluk csajoskodni (ez sem fedi a valosagot). Es most csak ket bena peldat mondtam.
En szemely szerint lanyra vagytam, mivel csak egy kozos gyermeket terveztunk a ferjemmel, akivel fia van, igy jott a kislany gondolata. Nekunk bejott, de aki harom kislany utan negyedikre fiut szeretne, abszolut meg tudom erteni es nem tudom bantani.
Zsakfalu putrijaba potyogtatni tizet, attol viszont fel tudok duhodni, es szerintem masokat is ez kellene zavarjon, nem az hogy gyakoris Juli Kiskunbudosbutykosrol milyen nemu gyereket szeretne. Plane, hogy a vagyaival nem bant senkit, az erzeseit meg nem tudja iranyitani senki.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!