Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérlek ne írjatok bántóan,...

Kérlek ne írjatok bántóan, nagyon magam alatt vagyok. Fel lehet ezt dolgozni?

Figyelt kérdés

Ma derült ki, hogy a harmadik gyermekem is fiú lesz.

Kicsi kislány korom óta vágytam rá, hogy anya legyek és legalább egy kislányt szerettem volna.

Járunk foglalkozásokra és mindig irigykedve nézem a kislányokat és egyszerűen nem hiszem el, nekem miért nem lehet?

De tényleg ha az ötös lottó főnyereménye és egy kislány közt kellene választani, akkor is egy saját lány gyereket szeretnék nem a pénzt.

Teljesen le vagyok törve, tudom idővel jobb lesz, de most nem látom a fényt az alagút végén.

És igen, azt is tudom, hogy van, akinek egy gyermek se adatik meg és emiatt is rosszul érzem magam, hogy nekem ilyen h@lyeség a legnagyobb problémám...

Nem lesz több gyermekünk így most már végleg elveszítettem az esélyt egy saját kislányra. Én szívesen akár örökbe is fogadnék, de a párom nem akar, erőltetni nem fogom.

2024. ápr. 19. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
60%
30# vagyok. Viszont a 18#-al egyetértek akár tetszik akár nem sokaknak. Rengeteg közeli ismerősöm van. Bizony mind elmondja, hogy sajnos másodrendű nagymamák a fiaik terén. És valahol picit érthető is. Nekem nincs bajom anyósommal, része az életünknek, de én se őt hívtam a szülés után, ha segítség kellett stb. Egyértelmű, hogy anyát. Vele nyilván bizalmasabb a viszony. A lánya viszont őt hívta. Ugyanezeket mesélik a kollégák. Lányuknál jobban részt vettek mindenbe, fiúknál a feleség anyja. És nem azért, mert nem szeretik.
2024. ápr. 19. 18:50
 32/84 babyboom567 ***** válasza:
78%

18-as válaszoló ez nettó hülyeség.Anyósommal napi kapcsolatban vagyunk,bármiben segítek/segítenék is neki, sőt akár ápolnám is,anyámmal meg örülök ha azt az évi pár napot kibírjuk,és még ha fizetnének sem ápolnám.És ugyanez a helyzet volt az apai nagyimmal is.És mondok jobbat, apám évekig ápolta a mamámat, pedig férfi.Etette fürdette pelenkázta,gondozta.

Egy férfi is képes(elvileg) bármire, és egy fiús anya is lehet a lelke egy családnak,és a világ legjobb nagymamája, ahogy az apai nagymamám volt.

2024. ápr. 19. 19:19
 33/84 anonim ***** válasza:
24%
32# Ez igaz, hogy vannak ilyen kivételek, mint nálatok, de azért lássuk be hogy a nagy átlag nem az, hogy a saját szülővel nincsenek annyira bizalmasba, de anyóssal igen. Nálunk is nagynéném az anyósával ilyen jó viszonyba van, mint te is a tiéddel, de ez mondjuk 50-ből egy. Attól még előfordul szerencsére. De ha nagyon nagyon jó lenne anyukáddal a kapcsolatod és anyósnál lenne bármi picit negatív dolog felétek, máshogy állnál te is hozzá. Nálunk nincs bajom, még is jobb anyával a viszony, nyilván ő áll közelebb, ettől meg nem zárom ki anyóst sem.
2024. ápr. 19. 19:25
 34/84 anonim ***** válasza:
59%

Ahogy 33-as írja. Én anyámmal nem is tartom a kapcsatot, anyósom meg amolyan anyám helyett anyám, vele vagyok olyan viszonyban, de ez az 1000-ből egy, ezt én is beismerem.

Amúgy én is dettó ezt látom mindenhol, hogy a feleségek igyekeznek a férjeket "leválasztani" a családjukról, miközben a saját anyjukkal egymás fenekébe vannak bújva, és bizony anyós lehet bármilyen jófej, empatikus, stb., akkor sem lesz jó sosem.

Általában mindenhol a nő tart szoros kapcsolatot családjával.

Ez sajnos a fiús anyák sorsa, és igen, többek között ezért (is) jobb szerintem, ha az embernek lánya is van, mert akkor valakivel ezt esetleg megélheti. De nyilvsn nem kíváságműsor ez a dolog, azt muszáj elfogadni, ami jön. Csak pont ezért én se értem, mikor azt mondjàk, mindegy, meg ugyanaz a két nem, mert nem igaz.

2024. ápr. 19. 19:33
 35/84 anonim ***** válasza:
100%
34# De ez nem mindenhol a feleség bűne. Baromságnak tartom amikor írják, hogy a nő választja le. Nálunk például a családba is ezt látom, hogy a nő nyilván nyit anyós felé, de a férfit nem érdekli, szereti a szüleit, de ő elvan magának. Öcsém is ilyen. Nálunk is én hívom, én beszélek anyóssal, megyünk, én mesélek, én küldök képeket az unokáról vagy vonom be, a férjem nem azért mert baja van vele, de ezeket ő nem. Nem érdeklik. Ha én nem keresem valamiért, akkor keresi de csak 3-4 hetente egyszer, hogy amúgy jól vagy? Öcsémnél is ezt látom, szereti anyáékat, keresi is időnként, de elvan az életében, messzebb is élnek, közelebb a felesége szüleihez, velük tartják jobban.
2024. ápr. 19. 19:51
 36/84 anonim ***** válasza:
0%
#31. Vicces, mikor olyan ember próbál észt osztani, akinek halványlila ibolyája sincs arról, mi a különbség a 'fiúk' és a 'fiuk' szóalak között.😅
2024. ápr. 19. 19:55
 37/84 anonim ***** válasza:
100%
A ferfiaknak van szajuk, ki lehet nyitni. Akkor is, ha az anyjukkal van problemajuk, meg akkor is, amikor a felesegeikkel. De erdekes mod ok sosem konfrontalodnak, mindig megbujnak a hatterben, a ket no meg zongorazza le egymas kozott, ahogy tudja.
2024. ápr. 19. 19:56
 38/84 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus! Most látom, hogy elírtam.

"ne próbálkoznék meg egy kisfiúval, ha lenne kapcsolatom."

Jav.: egy KISLÁNNYAL! Ez freudi volt 🤣

2024. ápr. 19. 19:58
 39/84 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként mielőtt pattogsz és okoskodsz, olvasd el újra majd csapd fel a nyelvtankönyvet. Mert most visszaolvastam és úgy írtam ahogy szántam.
2024. ápr. 19. 20:07
 40/84 anonim ***** válasza:
54%

35, nyilván ez is benne van, persze, hogy a férfiak jellemzően kevésbé szociálisak a családi kapcsolatokat illetően, ők jobban elvannak maguknak, nem feltétlenül fogják felhívni heti kétszer az anyjukat csacsogni, de a lényeg ezesetben is ugyanaz, mint amiről beszéltünk: hogy na, pont ezért jobb, ha lánya van az embernek.

Mert a fiúk eltávolodnak időnként, vagy saját maguk vagy a feleségük miatt. A végeredmény ugyanaz, hogy egyszerűen nem ugyanazt jelenti, ha fiad van vagy lányod van, nem ugyanaz a kapcsolat hosszűtávon, és ezért én se értem, miért kicsinylik le az emberek, ha valakinek fáj hogy nem született lánya.

2024. ápr. 19. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!